Labels

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Σκυμμένα κεφάλια στην Παναχαϊκή

Συνέντευξη τύπου στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" δεν έγινε αφού ο προπονητής του «Σίτι» Τάκης Μανδραφλής δεν προσήλθε. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας από την πλευρά του, έκανε δηλώσεις, που έμοιαζαν… «αποχαιρετηστήριες».

"To παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Το Αιγάλεω ήταν σοβαρό και οργανωμένο στο αγωνιστικό χώρο και μας δυσκόλεψε. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν καλοί, δεν το υποτιμήσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα και δίκαια και καθαρά φτάσαμε στη νίκη. Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Εμείς κάναμε το χρέος μας και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που δεν έχει σταματήσει στιγμή να μας συμπαραστέκεται τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου που από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα τον Δεκέμβριο, έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα.

Είμαι περήφανος γιατί παίζουμε τίμια και καθαρά και στηριζόμαστε αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις". Ο Κορίνθιος προπονητής, ρωτήθηκε για το αν η υπόθεση άνοδος χάθηκε στο ματς με τη Ρόδο στην Πάτρα και η απάντησή του ήταν η εξής: "Με τη Ρόδο ήταν ένα ντέρμπι που όλα γίνονται, δεν μπορεί να ποντάρεις σε αυτά τα παιχνίδια. Η Ηλιούπολη για παράδειγμα, είναι στην πρώτη θέση, αλλά ντέρμπι δεν έχει κερδίσει. Το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική κρίνεται αλλού. Έχουμε δει πάρα πολλά…"

Δηλώσεις έκανε και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, που κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές του προπονητή του. "Κάναμε το χρέος μας. Θέλουμε να κάνουμε και μία ακόμη νίκη με τον Ατσαλένιο για τους φιλάθλους μας και για εμάς τους ίδιους. Όσους βαθμούς έχουμε συγκεντρώσει τους έχουμε κερδίσει καθαρά στο γήπεδο και αξιοπρεπέστατα. Προχωράμε…". Του ζητήθηκε να σχολιάσει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των πρωτοπόρων, αλλά η απάντησή του ήταν η εξής: "Θα βγάλω χολή και δεν το θέλω…"
* Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι για πρώτη φορά, ο Αλέξης Κούγιας που παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα μαζί με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, δεν έκανε δηλώσεις.

pigi:sportfmpatras.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT