Labels

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ

Παράπονα υπήρξαν από την πλευρά της διοίκησης (και λογικό ήταν) της Μεσολογγίτικης ομάδας σχετικά με την προσέλευση του κόσμου σε ένα ματς γιορτή, όπου πραγματοποιήθηκε η στέψη της ΑΕΜ, η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι Μεσολογγίτες έλαμψαν δια της απουσίας τους, καθώς στο στάδιο του Μεσολογγίου βρέθηκαν λιγότεροι από 300 φίλαθλοι εκ των οποίων και αρκετοί αγρινιώτες.
Η απονομή του τροπαίου έγινε από τον Νομάρχη κ. Σώκο Θύμιο, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει και χρηματικά την πρωταθλήτρια ΑΕΜ με το ποσό των 5.000 ευρώ, ενώ διαμήνυσε ότι βοήθεια θα δοθεί και στην αρχή της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη της σεζόν που πέρασε πήρε ο Νεκτάριος Ζέρβας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός δεν δυσκολεύτηκε
απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο, παίζοντας με διαφορετική εντεκάδα ανά ημίχρονο. Οι παίχτες του Βασίλη Νταλαπέρα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν χωρίς άγχος και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση έξι ημέρες πρίν το αγώνα με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά.Με νέο λουκ (ξυρισμένο κεφάλι) εμφανίστηκε ο Χουσεΐν Μουμίν, αλά Ζουρούδη, Χρυσάφη και Μπαμπανιώτη.
Ο Χουσεΐν Μουμίν με το νέο λουκ.->
Οι εντεκάδες που χρησιμοποιήθηκαν για τον Παναιτωλικό:Α’ ημίχρονο: Στογιάννης, Μπακάκης, Γκόλιας, Θεοδοσιάδης, Ρούσσης, Δέντσας, Παπαποστόλου, Ντελγκάδο, Μπελεβώνης (1), Καραμαλίκης (2), Ζορμπάς.
Β’ ημίχρονο: Πονηρός, Κομεσίδης, Γκόλιας, Χαραλαμπάκης, Μουμίν, Κουτσουρές (1), Χρυσάφης (1), Γέλοβατς (2), Πάβελα, Ζουρούδης (2), Μανίκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT