Labels

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Πυρετώδεις προετοιμασίες στην Ρόδο

Ανακοίνωση για τις προετοιμασίες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας, εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος:

"Μεγάλες προετοιμασίες γίνονται στους Συνδέσμους Φιλάθλων της Ρόδου για τον Κυριακάτικο τελευταίο αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Τα προεδρεία τους συναντήθηκαν με τη διοίκηση της ΠΑΕ και έγινε συντονισμός ενεργειών για την προβολή της συνάντησης, για την προετοιμασία και για το πρόγραμμα της Κυριακής.

Κατά την διάρκεια του διαλείμματος στο ημίχρονο, αποφασίστηκε να τιμηθούν ο Γιώτης Βαλσαμίδης και ο Ηλίας Κασάπης, δυό φίλοι της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν από τη Σουηδία και την Αυστραλία αντίστοιχα, για να παρακολουθήσουν την τελευταία αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

Από την πλευρά της διοίκησης έγινε συζήτηση για τις εκδηλώσεις ενώ οι πλέον αισιόδοξοι φίλαθλοι δηλώθηκε πως θα προετοιμασθούν για τα επινίκεια την Κυριακή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Κακιάς Σκάλας ανέλαβε προβολή - πρόσκληση στον αγώνα μέσω ραδιοφωνικών μηνυμάτων ενώ οι Ναΐτες ανέλαβαν να μοιράζουν μπλουζάκια του Συνδέσμου τους.

Κασκόλ, καπελάκια, μπλούζες, αναπτήρες και μπρελόκ της ομάδας θα πωλούνται από νωρίς το πρωί της Κυριακής έξω από το γήπεδο. Αμέσως μετά την συνάντηση με τους Συνδέσμους η διοίκηση πήρε διάφορες αποφάσεις μεταξύ των οποίων την δρομολόγηση λεωφορείων για μεταφορά φιλάθλων από τους δήμους Καμείρου και Νότιας Ρόδου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT