Labels

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Διαβάστε τι είπαν οι δύο προπονητές...

Τελικό χαρακτήρισε το τελευταίο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου προκειμένου η ομάδα να πάει στο μπαράζ, ο αγρινιώτης τεχνικός, ενώ χαρακτηστιστικά ανέφερε πως το ποδόσφαιρο κρύβει πολλές εκπλήξεις.ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ Β.:
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, βρεθήκαμε μόνοι μας στην δεύτερη θέση. Περάσαμε απο μια πολύ δύσκολη κατάσταση, οι πιθανότητες να φτάσουμε εκεί ήταν λίγες, ήδη πετύχαμε τον πρώτο στόχο και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου σαν ένα τελικό. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Για μας το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου είναι τελικός με ένα αποτέλεσμα για μπορέσουμε να πάμε στο μπαράζ. Το σημερινό παιχνίδι πιστεύω ότι κρίθηκε πολύ νωρίς, μπήκαν τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια παίξαμε μόνο και μόνο για να διατηρήσουμε το σκορ. Καλά θα κάνουμε να μην πετάμε στα σύννεφα γιατί το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις.
ΓΟΥΝΑΡΗΣ Ι.:
Νομίζω ήταν δίκαιη η νίκη της ομάδας του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός είχε ισχυρότατο κίνητρο σήμερα, καθώς έπαιζε μια κατηγορία. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίχτες μου, που παίζοντας σε άλλη έδρα όλη την χρονιά κατάφεραν να μείνουν στην κατηγορία σχετικά γρήγορα. Ο στόχος της επόμενης χρονιάς είναι ο πρωταθλητισμός. Η ομάδα έχει κόσμο και όλες τις προδιαγραφές ώστε του χρόνου να διεκδικήσει την άνοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT