Labels

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

"Ανεβήκαμε κι αν δεν μας γουστάρετε..."

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Στυλιάρα στο Μπραχάμι βρήκε τους φίλους της Ηλιούπολης να πανηγυρίζουν ξέφρενα την άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Το... ρεπερτόριο των συνθημάτων τους ήταν πλούσιο. «Ηλιε ολέ, στη Β' ανεβήκαμε κι αν δεν μας γουστάρετε στα αρ... μας σας γράφουμε» φώναζαν χαρακτηριστικά ενώ την αποθέωση γνώρισε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιώργος Τσακογιάννης («Είναι τρελός ο πρόεδρος», «Φέρε τον Ρομπίνιο στον "Ηλιο" τον Θεό!» κ.α.).
Παράλληλα, φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Θύμιου Γεωργούλη ενώ δεν τη... γλίτωσε ούτε ο Αλέξης Κούγιας με τις υβριστικές αναφορές προς το πρόσωπο του να δίνουν και να παίρνουν. Οι παίκτες αναλώθηκαν με τη σειρά τους στα...απαραίτητα «όλε» και απαλλάχθηκαν από τις φανέλες τους που έγιναν το καλύτερο «αναμνηστικό» στα χέρια των οπαδών. Λίγο αργότερα στα αποδυτήρια του γηπέδου έγινε χαμός! Μέχρι και τη μάνικα από τη πυροσβεστική φωλιά άρπαξαν οι «κυανέρυθροι» και «μπουγέλωσαν» τους φίλους τους που βρίσκονταν απ' έξω. Το...γλέντι τους θα μεταφέρονταν μετά τα μεσάνυχτα στα «Αστέρια» της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στο κέντρο που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. «Ξημερώνει νέα ημέρα για την Ηλιούπολη. Ηταν δύσκολος ο στόχος και έπρεπε η ομαδα να κάνει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων για να τον πετύχει. Συγχαρητήρια στα παιδιά που φύλαγαν την καλή εμφάνιση για το τέλος» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Θύμιος Γεωργούλης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Αντώνης Καρπούζας δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. «Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη. Εμείς κάναμε ένα μεγάλο αγώνα μήπως και σωνόμασταν. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνουμε ενα τραπέζι στα παιδιά. Η ομάδα θα σχεδιαστεί για να είναι δυνατή και να επιστρέψει άμεσα στη Γ' Εθνικη» επισήμανε και ξεκαθάρισε ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Μανώλης Τζινευράκης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν το «αφεντικό» της ομάδας.

* Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 800 φίλοι της Ηλιούπολης και 500 του Αγίου Δημητρίου, με αρκετούς εξ αυτών να αποχωρούν απογοητευμένοι στο πρώτο μέρος. Στην ανάπαυλα υπήρξε ένταση στη φυσούνα μεταξύ του τεχνικού των γηπεδούχων Αντώνη Καρπούζα και του επιθετικού των φιλοξενούμενων Στέλιο Τσιαντούλη. Στη «λογομαχία» των δύο ανδρών μπήκαν κι άλλοι παίκτες, έπεσαν ορισμένες «ψιλές» αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

* Μεγάλο πριμ περιμένει τους παίκτες της Ηλιούπολης για την άνοδο στη Β' Εθνική, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τη διοίκηση. Η φιέστα για την απονομή της «κούπας» δεν έχει ακόμα προγραμματιστεί πότε θα γίνει. Οι άνθρωποι της Ηλιούπολης, πάντως, κάνουν σκέψεις να προσκαλέσουν στην Αθήνα την πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου Δόξα Δράμας για φιλικό παιχνίδι.

* Πάνω από 1.000 άτομα περίμεναν την αποστολή στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης μετά το τέλος του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές να γίνονται αντικείμενο λατρείας από το εκστασιασμένο πλήθος. Οι παίκτες έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να τους υποδέχονται οι φίλοι της ομάδας, ψήνοντας κρέατα στα κάρβουνα και πίνοντας μπύρες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT