Labels

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Στο...πόδι η Ρόδος για το μπαράζ

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Ρόδος όπου αναφέρεται στη μεγάλη κινητοποίηση που υπάρχει στο νησί των Ιπποτών για τον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό:

"Ο ξεσηκωμός συνεχίζεται στις τάξεις των φιλάθλων της Ρόδου για τον αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Σε ειδικό κιόσκι έξω από το Δημοτικό Στάδιο δεκάδες φίλοι της ομάδας μας δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στην εξόρμηση που θα πραγματοποιηθεί για την αναμέτρηση. Ακόμη οι δύο σύνδεμοι φιλάθλων της Ρόδου, από κοινού και ενωμένοι για τον κοινό σκοπό, βρίσκονται καθημερινά σε stand στην πλατεία Κύπρου και στην πλατεία Αγίου Νικολάου, καταγράφοντας όσους θέλουν να ταξιδέψουν με τα BLUE STAR για τον αγώνα.
Σήμερα Κυριακή δεκάδες ήταν οι φίλοι που δήλωσαν στον γνωστό "Μπίλη" τη συμμετοχή τους ενώ ανάρπαστες γίνονται από τα γραφεία της ομάδας οι φανέλες της Ρόδου με το σύνθημα "ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ"... Η αισιοδοξία των φιλάθλων είναι μεγάλη για τον αγώνα και γι αυτό, φαίνεται πως η εξόρμηση θα είναι πολυπληθής για το μπαράζ. Να σημειωθεί πως τον συντονισμό από πλευράς ΠΑΕ έχει αναλάβει ο Νίκος Τσαταλιός ενώ πολλοί είναι οι φίλοι - εθελοντές που δηλώνουν την στήριξη τους για βοήθεια στα οργανωτικά θέματα.
Ο Διευθυντής της ΠΑΕ Φώτης Μωραΐτης έχει εκδώσει ήδη δελτίο συμμετοχής που συμπληρώνεται από τους ενδιαφερομένους, που περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετάβαση με πουλμαν στο γήπεδο, εισιτήριο του αγώνα και διαφημιστικά της ομάδας, όλα προς 40 ευρώ κατ' άτομο. Στο δελτίο συμμετοχής αναγράφονται οδηγίες από την παρουσία στο γήπεδο ως τον τρόπο μετάβασης μέχρι την εξέδρα!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT