Labels

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ο Παναιτωλικός στη Β’ Εθνική!

Στη Β’ Εθνική βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Παναιτωλικός, βγαίνοντας νικητής μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα με τη Ρόδο, την οποία κέρδισε με σκορ 2-1. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει από το 5’ μετά από πέναλτι που καταλογίστηκε στον Νάιντο και εκτέλεσε ο Ρόμαντσουκ. Ο Καραμαλίκης (που είχε δοκάρι στο 75’) ισοφάρισε στο 82’ με σουτ, για να πετύχει το νικητήριο γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο Παλαιολόγος με κεφαλιά.
Περισσότεροι από 8.000 φίλαθλοι του Παναιτωλικού δημιούργησαν ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο Ν. Σμύρνης και αποθέωσαν τους νικητές. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στο Αγρίνιο, όπου χιλιάδες κόσμου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στην αποστολή που έφτασε μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζαχαράτος, Μαλλιάκας, Λιοσάτος, Πελέκης, Γκιγκάνι (80' Μπιμπίρης), Ρόμαντσουκ (67’ Μαΐλης), Τριχιάς, Μερεσιώτης (63' Aντωνίου), Χαλούλος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Νάιντος (78' Ζουρούδης), Θεοδοσιάδης, Μπακάκης (70' Χαραλαμπάκης), Παπαποστόλου, Μπελεβώνης (53' Ζορμπάς), Παλαιολόγος, Δέντσας, Καραμαλίκης, Μουμίν, Ντελγκάδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT