Labels

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Κωστούλας: Να μην μείνουμε...κουτσοί

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναιτωλικός θα πετύχει το στόχο της ανόδου στη Β' Εθνική μέσω του αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Ρόδο εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Αγρινιωτών, Φώτης Κωστούλας.

- Η άνοδος στη Β΄ Εθνική πιστεύετε ότι είναι κοντά;
«Οπως συζητούσαμε με τους συνεργάτες μου, είμαστε με το ένα πόδι στη Β' Εθνική, απλά να μη μείνουμε… κουτσοί. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Είναι πολύ ευχάριστο που φθάσαμε πιο κοντά από ποτέ στην άνοδό μας στη Β' Εθνική, αλλά χρειάζεται να κερδίσουμε και το ματς με τη Ρόδο».

- Αλλάξατε άποψη σχετικά με την παραμονή σας στην ομάδα;
«Οταν πήρα εκείνη την απόφαση, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Αν ανεβάσουμε την ομάδα, όμως, στη Β΄ Εθνική τα πράγματα αλλάζουν και θα πρέπει να επανεξετάσουμε τα πάντα».

- Μετά τη δήλωσή σας στη "SportDay" ότι «όλα είναι υπό αίρεση για την απόφαση σας, οι περισσότεροι είναι σίγουροι ότι θα μείνετε στην προεδρία;
«Προς τα κει… οδεύουν τα πράγματα. Αν ανέβει η ομάδα δεν υπάρχει θέμα στον οικονομικό τομέα. Υπάρχουν τα χρήματα για να στηριχθεί η ομάδα. Απλά θέλω ανθρώπους που δε θα με εμποδίζουν σε όλα αυτά που κάνω».

- Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού θέλουν όσο το δυνατό περισσότερα εισιτήρια για το μπαράζ με τη Ρόδο. Τι ζήτηση υπάρχει για το παιχνίδι;
«Η πληροφόρησή μας αναφέρει ότι περισσότεροι από 10.000, 15.000 φιλάθλων μας θέλουν να βρεθούν στο συγκεκριμένο ματς. Ηδη μάς ζητούν εισιτήρια. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παρακολουθήσουν όσο το δυνατό περισσότεροι φίλαθλοί μας το ματς. Εγώ αυτό που έχω να τους πω είναι να κάνουν υπομονή και πιστεύω ότι οι προσπάθειές μας θα ευοδωθούν. Το όνειρό μας για άνοδο στη Β' Εθνική, θα γίνει πραγματικότητα. Είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη σεζόν, όσο διάστημα βρίσκομαι εγώ στην ομάδα».

- Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση κάποια στιγμή και να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα;
«Στην ομάδα μας υπάρχουν διακριτοί ρόλοι. Δεν ξέρω τι ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό χρειάζεται για να κάνουμε κάτι τέτοιο που με ρωτάτε. Εγώ δεν είμαι πρόεδρος - προπονητής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT