Labels

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Η ημερομηνία το "κλειδί"

Τι κι αν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κ. Κωστούλας ανέφερε τις προεγγραφές οι οποίες ανέρχονται στις 7.000; Η ένωση έκανε του κεφαλιού της και θα είναι υπεύθυνη σε τυχόν σύρραξη που ενδέχεται να δημιουργηθεί έξω απο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα, που είναι η 23η Μαϊου και ώρα 17:00, μιας και πάνω απο 10.000 αγρινιώτες θα είναι εκεί για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Η συνεδρίαση δεν έχει λήξει ακόμη αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικά θα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης με γηπεδούχο ομάδα την Ρόδο.
Ένταση σημειώθηκε μεταξύ των παρεβρισκομένων όταν η ένωση όρισε το γήπεδο.Θα κοπούν 11.500 εισιτήρια και θα διανεμηθούν ως: 5.000 στην κάθε ομάδα και 500 στην ΕΠΑΕ Β'&Γ'.

Η ημερομηνία το "κλειδί"
Η Ριζούπολη δεν συζητήθηκε καθόλου, καθώς έχει οριστεί συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 25 Μαΐου (την επομένη του αγώνα, 24/5) και το γήπεδο Καραϊσκάκη επίσης απορρίφθηκε γιατί με έγγραφο ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι ότι την 23 Μαΐου έχουν κανονίσει εκδηλώσεις των χορηγών της ομάδας.Στους δημοσιογραφικούς κύκλους, αναφέρεται ότι η Ρόδος γνώριζε για τις εκδηλώσεις σε Ριζούπολη και Καραϊσκάκη και γι αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκαν οι ημερομηνίες για την 23/5, όπου και ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί εκεί ο αγώνας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT