Labels

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Απάντηση των φιλάθλων της Ρόδου


Ανακοίνωση του νέου συνδέσμου "ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΡΟΔΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ" παίρνει θέση για την τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού στην Αθήνα και δημοσιεύτηκε από το www.sport3.gr. Αναλυτικά το περιεχόμενο της:

Τις λογικές ..."ή εμείς ή κανείς!" θα πρέπει να μετρήσει σωστά όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδος. Είναι το ...σλόγκαν που με αυτό διανθίζουν τις τελευταίες ανακοινώσεις τους οι φίλαθλοι του Αγρινίου και οι φίλοι του Παναιτωλικού στην Αθήνα.


Ο αγώνας Ρόδου - Παναιτωλικού ορίστηκε σε γήπεδο που είναι τρεις ώρες δρόμο από το σπίτι όλων αυτών που κραυγάζουν, είναι γήπεδο που η Ρόδος αποδέχτηκε, σεβόμενη τις αποφάσεις της Ενωσης Β και Γ Εθνικής και έχει χωρητικότητα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των δύο ομάδων.
Οι περίεργες και ...φασιστικές ανακοινώσεις του τύπου ..."ή εμείς ή κανείς", θα πρέπει να προσμετρηθούν από την επίσημη διοίκηση του Παναιτωλικού και να καταδικασθούν πριν πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Εμείς λέμε προς κάθε κατεύθυνση πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ και σας περιμένουμε ως ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ. Άλλωστε πάντοτε εκτός έδρας δεν καταφέρνετε παρά μόνο ...ήττες...

pigi:http://sport3.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT