Labels

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Που θα παίξει ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την Τετάρτη..

Στάδιο Βέροιας



Χωρητικότητα: 4.988 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Βέροια, 72 χλμ δυτικά της Θεσσαλονίκης (516 χλμ βόρεια της Αθήνας). Η πόλη εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ μπορείτε να πάτε εκεί και με το τρένο. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης. Φτάνοντας με αυτοκίνητο στη Βέροια από την Εγνατία, ακολουθήστε την ανατολική περιφερειακή οδό προς Νάουσα και Έδεσσα. Μη στρίψετε αριστερά προς "Βέροια - Κέντρο", μέχρι να φτάσετε στο τέλος αυτού του δρόμου, σε μία διασταύρωση με σήματα δεξιά για "Νάουσα - Έδεσσα" και αριστερά για "Κέντρο". Στρίψτε αριστερά και θα βρεθείτε έξω από το στάδιο σε 100μ.

Κτίστηκε το: 1925 (Τελευταία ανακατασκευή το 1997)
Ρεκόρ θεατών: 10.304 (Βέροια - Παναθηναϊκός, το 1971)
Έδρα: Βέροια (Γ' Εθνική)

Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο της Βέροιας πρωτοχρησιμοποιήθηκε ως αθλητικός χώρος κατά τη δεκαετία του 1920, μετά από ενέργειες του μουσικο-γυμναστικού συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος", στον χώρο όπου παλιά βρίσκονταν τα οθωμανικά νεκροταφεία.

Το στάδιο σήμερα διαθέτει μία κύρια δυτική και μία μικρότερη ανατολική κερκίδα. Στο νότιο πέταλο υπάρχει επίσης μία εξέδρα με αρκετά παράξενο σχήμα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Στη βόρεια πλευρά υπήρχε παλαιότερα χώρος ορθίων, αλλά τώρα πλέον έχουν τοποθετηθεί δύο σειρές καθισμάτων. Γενικότερα όμως, παρά τα αρκετά έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (σκέπαστρο στη δυτική κερκίδα, ηλεκτρονικός πίνακας, πλαστικά καθίσματα, προβολείς), οι εγκαταστάσεις του σταδίου δείχνουν σε πολλά σημεία την ηλικία τους.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο της Βέροιας.

pigi:http://stadia.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT