Labels

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πήραν θέση

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε και τη διακοπή των έργων που γίνονται στο γήπεδο, θέση πήραν με ανακοινώσεις τους ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός, ο Σ. Φ. Παναιτωλικού Αθηνών ''GUERREROS'' και ο Όμιλος Φιλάθλων Παναιτωλικού Θύρα 6 – WARRIORS.
Με τον «προστάτη των φτωχών και ανήμπορων», όπως αυτοχαρακτηρίζεται, Δημήτρη Μπακή, δεν ασχολούμαστε πλέον.



Αγρίνιο 31 Αυγ. 09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ/Σ του ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θέλοντας
να φανεί αντάξιο των περιστάσεων, εγκρίνει ανεπιφύλακτα την κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αγρινίου. Εξάλλου στα πλαίσια της καλής μας συνεργασίας και χωρίς να έχει καμία υποχρέωση να το κάνει ( βάση του ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης – παραχώρησης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων) η Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας ενημέρωσε προφορικά για τα ωφέλιμα έργα που πρόκειται να γίνουν στην μικρή κερκίδα, τα οποία θα αναβαθμίσουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το γήπεδο της πόλης μας.
Μέλη του σωματείου τα οποία προσπαθούν να βλάψουν και να αμαυρώσουν την εξέλιξη και την πορεία των εργασιών, με αθέμιτα η θεμιτά μέσα, δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, θέτουν οι ίδιοι εαυτόν εκτός συλλόγου και θα μας βρουν απέναντι τους
Καλούμε την Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και τον μεγαλομέτοχο κ Φώτη Κωστούλα να μην ενδώσει σε απειλές και στον βρώμικο πόλεμο που δέχεται, από μικρές, μεμονωμένες και ανάξιες λόγου περιπτώσεις, να ανακαλέσει την απόφαση περί διακοπής των έργων, να συνεχίσει να δημιουργεί, και εμείς θα είμαστε δίπλα όπως άλλωστε και ο κάθε υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος.
ΤΟ Δ/Σ του Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


"Αθήνα 31 Αυγούστου 2009

Δεν υπάρχει πιο σιχαμερή φυλή ανθρώπων από τους υποκριτές. Από αυτά τα μίζερα ανθρωπάκια που ενώ είναι καλομαθημένα παιδάκια στη δομή ενός σάπιου πολιτικοκοινωνικού συστήματος γυρνάνε από δω και από κει και το παίζουν ηθικολόγοι, δημόσιοι κατήγοροι και εξυγιαντές της κοινωνίας.

Με τεράστια έκπληξη όλοι οι φίλοι του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ ενημερωθήκαμε πως τα έργα στη μικρή εξέδρα του γηπέδου σταμάτησαν μιας και 2-3 ''ενεργοί πολίτες'' του ΑΓΡΙΝΙΟΥ θέλησαν να το παίξουν ''μεταμοντέρνοι СHE GUEVARΑ''.

Αυτοί οι απίθανοι τύποι λοιπόν καλυπτόμενοι πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και έναν βλαχομπαρόκ κομπλεξισμό συνεχίζουν να δηλητηριάζουν ότι προοδευτικό, δημιουργικό και αναπτυξιακό έργο συμβαίνει στη πόλη μας.

Οι προθέσεις και τα λιβελογραφήματα τους είναι γνωστά στους πολίτες του ΑΓΡΙΝΙΟΥ και για αυτο το λόγο η κοινωνία του ΑΓΡΙΝΙΟΥ τους έχει κατατάξει στη κατηγορία των γραφικών της πόλης που πλάθουν φαντασιώσεις παρασυρόμενοι από ναρκισσιστικές διαταραχές και μεγαλομανία.

Κύριε εκδότη δημοσιογράφε τι έχετε προσφέρει εσείς στο κοινωνικό σύνολο; τι έχετε προσφέρει στην κοινωνία του Αγρινίου ; ξαφνικά θέλετε να το παίξετε Ρομπέν των φτωχών χωρίς λόγο και αιτία μέχρι και ο Ρομπέν όμως θα γελούσε μαζί σας κύριε Αρτεμη Μάτσα.
Σκέψου λοιπόν τις πράξεις σου οι οποίες δυσφημούν τον Παναιτωλικό και γενικά το Αγρίνιο.
Οποίος θεωρεί εαυτόν πάνω από το καλό του Παναιτωλικού και το "εγώ" του πάνω από το "εμείς", αυτόματα πρέπει και να αποβάλλεται από τον σύλλογο, εφόσον όλοι θέλουμε ο Παναιτωλικός να προχωρά και να μη μένει στάσιμος η, ακόμα περισσότερο, να πισωγυρίζει.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Να επικρατήσει σε αυτή τη πόλη η λογική και όχι η παράνοια.
Τα έργα στο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας πρέπει να προχωρήσουν και θα προχωρήσουν για να στεγάσουν το πάθος και τη τρέλα μας για αυτή την ομάδα που 83 χρόνια τώρα αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο πρεσβευτή της αγαπημένης μας πόλης σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ''ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ'' ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ''GUERREROS''


Τρίτη, 1 Σεπτέμβριος 2009
MISERY LOVES COMPANY ή Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ

Με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική και τη συσπείρωση – συμμετοχή του κόσμου, για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, μακριά από τη μιζέρια της Γ’ Εθνικής, κάποια παπαγαλάκια μοιάζουν προσκολλημένα σε αυτή.
Επειδή στο Δ.Σ. του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ. υπάρχουν, επιτέλους, εκλεγμένα μέλη της ΘΥΡΑΣ 6, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης ήταν και ενήμερος και σύμφωνος με τα έργα που πραγματοποιούνται στο γήπεδο, τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα μάλλον ανήκουν σε ταινία σε μελό.
Στόχος του Συνδέσμου μας είναι η πρόοδος και μόνο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί, γι’ αυτό καλούμε τα φαντάσματα να πάψουν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη και τη λογική μας οραματιζόμενοι “βία” και “μαχαιρώματα”.
Τέλος ζητούμε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τη συνέχιση των έργων που έχει δρομολογήσει και το Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ τη διαγραφή όσων υπονομεύουν το Σύλλογο, τους οπαδούς, την ίδια τη πόλη, και όλων εκείνων που ζουν και αναπνέουν για το όνειρο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροεγωισμούς.
Η παροιμία για τη ρουφιανιά και το ρουφιάνο είναι γνωστή…
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT