Labels

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Μπες στο γήπεδο!

Βελτιωτικές παρεμβάσεις έγιναν στο γήπεδό μας και όλα είναι έτοιμα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την προσεχή Παρασκευή.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων γίνεται γνωστό ότι:
Στη μεγάλη κερκίδα δημιουργήθηκαν δύο νέα τμήματα (4 και 6), τα οποία μαζί με το τμήμα 5 (VIP) έχουν κοινή είσοδο από τη Θύρα 2 (στο μέσον της κερκίδας).
Τα τμήματα 1, 2, 3, θα εξυπηρετούνται από τη Θύρα 1 (κοντά στο άγαλμα του «Γάλλου»).
Τα τμήματα 7, 8, 9, θα εξυπηρετούνται από τη Θύρα 3 (στο άκρο της κερκίδας κοντά στα αποδυτήρια).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα είναι δυνατή η μετακίνηση φιλάθλων στη μεγάλη κερκίδα απο τη μια θύρα στην άλλη.
Η Θύρα 4 θα διατεθεί για την είσοδο των αποστολών των αγωνιζόμενων ομάδων.
Στη μικρή κερκίδα και στο ανατολικό της μέρος δημιουργήθηκε τμήμα για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και η είσοδός τους γίνεται από τη Θύρα 5.
Διατηρείται η Θύρα 6 η οποία χρησιμοποιείται για την είσοδο των οργανωμένων φιλάθλων που συνήθως καταλαμβάνουν το συγκεκριμένο τμήμα (Warriors, Guerreros).
Τέλος από τη Θύρα 7 γίνεται η είσοδος όλων των κατόχων εισιτηρίων των 10 ευρώ.
Προστέθηκαν W.C. και κυλικεία και έτσι έχουν πλέον πρόσβαση όλοι οι φίλαθλοι, ανεξάρτητα από την κερκίδα και τη Θύρα που βρίσκονται.
Η διάθεση των εισιτηρίων (20 ευρώ για τα τμήματα 4, 5, 6 – 18 ευρώ για τα τμήματα 1, 2, 3, 7, 8, 9 – 10 ευρώ για τη μικρή κερκίδα) θα γίνεται από το ΠΑΝ Café και το ΠΑΝ sport τρείς μέρες πριν τον αγώνα και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.




pigi:http://www.panetolikos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT