Labels

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση Παλαιμάχων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ εκφράζει την οργή και αγανάκτηση των μελών του για την απαράδεκτη, εχθρική και καταδικαστική διαιτησία του κ. Ιωαννίδη –Συνδέσμου Πειραιά- στον σημερινό -18/09/2009- αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς –απ’ αυτούς που δεν παρακολούθησαν τον αγώνα- το πόσο προκλητική και σφαγιαστική ήταν η διαιτησία σε βάρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, με αποτέλεσμα ένας ολόκληρος Νομός να βρίσκεται σε αναβρασμό (παρ’ όλο το εργάσιμο της ημέρας, το γήπεδο κατακλύστηκε από χιλιάδες ένθερμους φιλάθλους μας).
Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι παρακολούθησαν –απ’ ευθείας- τον αγώνα από το conex-tv, μας δικαιώνουν απόλυτα για τα... παράπονα που εκφράζουμε για τα πολλά και «περίεργα» σφυρίγματα του κ. Ιωαννίδη. Επιμένουμε ότι ο εν λόγω διαιτητής μας «έκλεψε» -κυριολεκτικά- τη νίκη λες και εκτελούσε «διατεταγμένη» υπηρεσία, με αποκορύφωμα στο 82’ που αρνήθηκε να δώσει ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ πέναλτι -βίαιη ανατροπή ποδοσφαιριστή μας από πίσω- εντός της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων, ενέργεια που είναι ο ορισμός του πέναλτι και της κόκκινης κάρτας, αφού ο επιθετικός μας βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ.
Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Μπέος –προς τιμήν του- παραδέχτηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς μας.
Τέλος οι παλαίμαχοι του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΑΣ, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε αυτό το «ποτάμι» που συμπαραστέκεται και ακολουθεί τον Σύλλογό μας, ειδικότερα όμως σήμερα, που με την ωριμότητα και αυτοσυγκράτησή τους έδειξαν την πραγματική λατρεία τους στο ένδοξο Σωματείο μας, που φέτος γιορτάσαμε τα 83α του γενέθλια.
Για το Δ.Σ. Ο πρόεδρος Βασίλης Σταρακάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT