Labels

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Να γίνετε... μούσκεμα!


Απίστευτο και όμως ελληνικό; Αντί η Σούπερ Λίγκα να βρει ουσιαστικούς τρόπους για την καταπολέμηση της βίας, προχώρησε στην... απαγόρευση της εισόδου της ομπρέλας στα γήπεδά της.


Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην καλύτερη διοργάνωση του πρωταθλήματος μέσα από την ενημέρωση των ΠΑΕ, ανακοινώθηκε στους εκπροσώπους των ομάδων, η λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα που δεν..πρέπει να μπαίνουν στα γήπεδα.


Ανάμεσά σε αυτά, τα κράνη και οι (άκουσον, άκουσον) ομπρέλες. Και που; Σε μια χώρα όπου δεν υπάρχουν παρά μόλις δύο γήπεδα εξ ολοκλήρου σκεπασμένα (ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκης). Οσοι, δηλαδή θελήσετε να πάτε στο γήπεδο με βροχερό καιρό, ή θα πρέπει να φορέσετε εκείνες τις... άθλιες σακούλες που πουλάνε έξω από αυτά, ή -πολύ απλά- να αποφασίσετε πως θα πρέπει να γίνετε μούσκεμα...


Στην ίδια σύσκεψη, έγινε μεγάλη κουβέντα για τα κράνη και το κατά πόσο αυτά πρέπει να τα παίρνουν οι οπαδοί μαζί τους, μέσα στο γήπεδο, ενώ από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ τέθηκε θέμα κατάργησης της... παρακάμερας που χρησιμοποιούν τα κανάλια στις μεταδόσεις των αγώνων, αλλά και εκείνης της κάμερας που στα μεγάλα παιχνίδια τοποθετείται στην φυσούνα.
Αθάνατη... Σούπερ Λίγκα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT