Labels

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Γκόγκιτς: – «Δεν προλάβαμε να ξεκουραστούμε»


Στην κούραση των παικτών του αναφέρθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Αγρινίου. Ο Σέρβος τεχνικός με ωραίο τρόπο έκανε σαφές την δική του διαμαρτυρία για το πρόγραμμα της ΕΠΑΕ

«Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια του Σάκη Τσιώλη. Παίξαμε τη Δευτέρα με τον Πιερικό, ενώ ο Ολυμπιακός είχε παίξει με την Κέρκυρα την προηγούμενη Παρασκευή. Γυρίσαμε στο Αγρίνιο την Τρίτη με αποτέλεσμα να μην προλάβουν οι παίκτες να ξεκουραστούν. Έκανα αλλαγές αλλά θα ήθελα να κάνω και άλλες διότι κάποιοι από τους παίκτες μου έπαιξαν 90 λεπτά και στο σημερινό αγώνα και στον προηγούμενο. Μετά το 2-0 δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για να..κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ιστορική ομάδα και έδειξε πως δίκαια θεωρείται φαβορί αλλά και εμείς αποδείξαμε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον Σάκη Τσιώλη και στον Ολυμπιακό Βόλου και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα» τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του γύρισε το ματς: «Αρχικά θα ήθελα να πω πως η ομάδα του Παναιτωλικού κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Β' Εθνική. Είναι πράγματι μία πολύ καλή ομάδα και δίνω συγχαρητήρια στον προπονητή της. Σήμερα έγινε ένα πιεστικό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έρχονταν από ήττα και ήταν επιτακτική ανάγκη και για τις δύο να κυνηγήσουν τη νίκη. Θετικό είναι το γεγονός πως ενώ μείναμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και πήραμε την ισοπαλία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό».

Δηλώσεις από τους παίκτες έκαναν οι Λάμπρος Χανιώτης και Μάκης Μπελεβώνης. «Μετά από το άτυχο αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, συγκεντρωθήκαμε και είχαμε ως στόχο στο σημερινό παιχνίδι τη νίκη. Το σουτ του Μόνχε στο δοκάρι, στην αρχή του αγώνα ήταν ευκαιρία για να ανοίξουμε πρώτοι το σκορ και να έχει άλλη μορφή στη συνέχεια ο αγώνας. Δεχτήκαμε δύο γκολ και με μεγάλη προσπάθεια γυρίσαμε το παιχνίδι, ενώ με την κεφαλιά του Πλιάγκα στο τέλος μπορούσαμε να φύγουμε και με τη νίκη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο Αγρίνιο για να στηρίξουν την ομάδα» επεσήμανε ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ο δεύτερος δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρείται δικαίως φαβορί αλλά και εμείς δείξαμε πως δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Δεν φανήκαμε ψύχραιμοι για να δατηρήσουμε το σκορ. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας που μας εμψύχωνε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συνεχίζουμε και εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT