Labels

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Μοιραίος ο Μοσχογιάννης για Εθνικό

Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος νικήθηκε εκ των έσω και παρότι οι παίκτες του Εθνικού σημείωσαν δύο γκολ, στο 1-2 με τον Εθνικό Αστέρα δεν πήραν κανέναν βαθμό. Μοιραίος για τους «κυανόλευκους» και "ωραίος" για την ομάδα της Καισαριανής ήταν ο Μοσχογιάννης που έβαλε το… κεφαλάκι του για την ήττα των γηπεδούχων. Ο 32χρονος αμυντικός πέτυχε ένα αυτογκόλ και είχε αρνητική συμβολή για την ομάδα του και στο δεύτερο τέρμα του Εθνικού Αστέρα.


Ο Ετβάλντο Ζουαρί ήταν αυτός που μπήκε φορτσάτος στον αγωνιστικό χώρο και αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία των φιλοξενούμενων. Ο Βραζιλιάνος έδωσε νωρίς, μόλις στο 4΄ το προβάδισμα στους «κυανόλευκους», ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 25΄ με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ. Ο Εθνικός Αστέρας προσπαθούσε κυρίως με τον Γκουέι να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο και αφού μόνος του δεν κατάφερε να νικήσει τον Σουλογάνη, όπως στο 17΄ με σουτ, έδωσε ασίστ σε αντίπαλο για το 1-1. Ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Ιβοριανός σέντραρε από δεξιά, ο Μοσχογιάννης έβαλε εντελώς λάθος το κεφάλι του και «κάρφωσε» την ομάδα του για το 1-1.

Ο Εθνικός Αστέρας μπήκε με περισσότερη όρεξη στην επανάληψη και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για τον Σουλογάνη. Στο 51΄ ο Παγώνης έκανε λάθος, ο Διαμάντης έφυγε μόνος, αλλά το πλασέ σταμάτησε ο πορτιέρε του Εθνικού. Στο 55΄ ο Λουάμο σέντραρε από δεξιά, όμως ο Σουλογάνης πρόλαβε και έδιωξε προ του Ουκάρ. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν με εμφανή στόχο να διαφυλάξουν έστω τον ένα βαθμό και δεν άφηναν πολλά κενά στον Εθνικό για να κάνει το παιχνίδι του. Σε μία ανύποπτη φάση στο 76΄ ωστόσο ο Χωριανόπουλος σούταρε η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μοσχογιάννη, άλλαξε ελάχιστα πορεία, ξεγέλασε τον Σουλογάνη και έγινε το 1-2.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Τζημόπουλος.

Εθνικός – Εθνικός Αστ. 1-2
4΄ Ζουαρί – 45΄ Μοσχογιάννης (α), 76΄ Χωριανόπουλος

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράιμς, Σύρος, Μοσχογιάννης, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Δήμος (56΄ Ραμπαβίλας), Χαϊκάλης, Σουμπίνιο, Χαλαουανί (56΄ Φαρινόλα), Ζουαρί (71΄ Κωστάκης)
Εθνικός Αστ. (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Κριπιντήρης, Καρατζάς, Τραορέ, Παριανός, Τζημόπουλος, Ουκάρ, Χωριανόπουλος, Κολόκας (29΄ Διαμάντης), Λουάμο (65΄ Προβατίδης), Γκουέι (86΄ Σικαλόπουλος)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT