Labels

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Γκόγκιτς: Το παν για τον κόσμο μας

Αποφασισμένοι να σβήσουν τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησαν με την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι άπαντες στον Παναιτωλικό, όπως ξεκαθάρισε την Πέμπτη με δήλωσή του ο Σίνισα Γκόγκιτς. Γύρω στα 50 εισιτήρια ζήτησε και πήρε η ΠΑΕ Αιγάλεω για τις ανάγκες των οπαδών της.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναιτωλικού ξεκαθάρισε, με δήλωση που έκανε την Πέμπτη, πως άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να διαγράψουν στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Αιγάλεω, τις άσχημες εντυπώσεις που άφησαν στην Καρδίτσα. «Αυτό που έχουμε σαν βασικό μας στόχο στο ματς του Σαββάτου με το Αιγάλεω, είναι να σβήσουμε την κακή παρένθεση που ανοίξαμε στην Καρδίτσα την προηγούμενη Κυριακή. Εγώ και οι παίκτες μου, θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη και να ανταμείψουμε τον κόσμο μας, που είναι πάντα στο πλευρό μας» υπογράμμισε ο Γκόγκιτς.

Στο μεταξύ, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν και να υποδεχτούν με τις καλύτερες προθέσεις, τους φίλους του Αιγάλεω που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο το Σάββατο για τον αγώνα των δυο ομάδων. Μάλιστα, η ΠΑΕ Αιγάλεω ζήτησε και πήρε 50 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT