Labels

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Φερέρα: "Σημασία έχει η πρόκριση"

Ο Εμίλιο Φερέρα κράτησε από το παιχνίδι στο Αγρίνιο μόνο την πρόκριση για τον Πανιώνιο: «Δεν παίξαμε καλά σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα είναι δύσκολο να έχεις καλή απόδοση. Το σημαντικότερο που παίρνουμε από αυτό το ματς εκτός από την πρόκριση, είναι η ψυχολογία των παικτών που δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο αυτό χωρίς την πρόκριση».

Και ολοκλήρωσε: «Αυτή η αλλαγή στην ψυχολογία έχει γίνει τον τελευταίο μήνα και είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Νομίζω ότι δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα στην άμυνα δεν επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες και είναι πολύ σημαντικό. Η κλήρωση η δική μας ήταν από τις δυσκολότερες».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναιτωλικού Σίνισα Γκόγκιτς εξήρε την προσπάθεια των παικτών του: «Οταν χάνεις την πρόκριση στα πέναλτι συνεχίζεις με ψηλά το κεφάλι. Σίγουρα θέλαμε μια νίκη για να πάμε στον επόμενο γύρο και να φιλοξενήσουμε και άλλον αντίπαλο εδώ. Πιάσαμε καλή απόδοση και ήμασταν άτυχοι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.

Και ολοκλήρωσε: «Υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης που χάνουν πέναλτι σε τελικούς Τσάμπιονς λιγκ και μουντιάλ. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να συνεχίσουμε έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Εθνικό Αστέρα στην Αθήνα. Διαβάσαμε καλά τον Πανιώνιο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT