Labels

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

«Αφεντικό» η Ρόδος, άλωσε το «Γέντι Κουλέ» ο Εθνικός

Τα «ελάφια» θριάμβευσαν στο μεγάλο ντέρμπι της Ρόδου. Οι «πράσινοι» του Γιώργου Στράντζαλη αποκόμισαν τα βαθμολογικά και ψυχολογικά κέρδη από το 2-1 εις βάρος του Διαγόρα. Ο Εθνικός έκανε την μίνι έκπληξη στην Κρήτη, κέρδισε τον ΟΦΗ μέσα στην έδρα του με 2-0 και αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του.
 
ΡΟΔΟΣ: Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι. Τα «ελάφια» επικράτησαν με γκολ των Καντιμοίρη και Λάζετιτς, ενώ για τον Διαγόρα μείωσε στις καθυστερήσεις ο Σαλαμαστράκης. Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι του Σ. Καντιμοίρη στο 39΄. Ο παίκτης της Ρόδου στην πρώτη εκτέλεση σταμάτησε πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ο διαιτητής Στυλιάρας μετά από σύγχυση, συμβουλεύτηκε τον επόπτη και αφού κιτρίνισε τον Καντιμοίρη διέταξε επανάληψη που ήταν και πάλι εύστοχη. Το δεύτερο τέρμα της Ρόδου πέτυχε ο Λάζετιτς μετά από πάσα του Κακλαμάνου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δεν είναι τυχαία η πορεία του Εθνικού στο πρωτάθλημα. Για ακόμα μία φορά οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου απέδειξαν ότι διαθέτουν ίσως την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ με τους Σουμπίνιο και Φαρινόλα χτύπησαν δύο φορές και άλωσαν το «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί με τον Βλόνταρτσικ στο 85΄ είχαν δοκάρι. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΟΦΗ στην έδρα του, την ίδια ώρα που οι «κυανόλευκοι» παραμένουν μακριά από το Ελληνικό.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αγνώριστος προς το καλύτερο εμφανίστηκε ο Θρασύβουλος στο παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό. Οι φιλοξενούμενοι όσα γκολ δεν πέτυχαν τις προηγούμενες αγωνιστικές τα έβαλαν σήμερα. Το τελικό 2-4 με πρωταγωνιστές τους Κατσίκη (ένα γκολ, μία ασίστ) και Καραμαλίκη (δύο γκολ) ήταν η πρώτη νίκη των «πράσινων» στο πρωτάθλημα. Το πρώτο γκολ για τον Πιερικό προήλθε από αυτογκόλ του Χαραλαμπάκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Ηλιούπολη. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το ματς, όμως έζησε με το άγχος μέχρι το τέλος, αφού πέτυχε ένα γκολ με τον Στεφανίδη στο 24΄. Επίσης ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 21΄.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT