Labels

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Κύπελλο Ελλάδας, αγώνες Τετάρτης

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠ. Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ) 14:15
(40' Παπάζογλου σουτ)
ΟΦΗ (Παπαβασιλείου-Σηφάκης): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (46' λ.τ. Λάμεσιτς), Κωνσταντινίδης, Μπερτίν, Νατσούρας, Κιάσσος, Οργκανίστα, Μπουτ (64' Καρακατσάνης), Μανούσος, Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Μουν (46' Κουτσιανικούλης), Βιτόλο, Σορλέν, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λίνο, Βερόν (73' Γκαρσία), Βιεϊρινια.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπασταμάτης Κ.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Μπαλτάς Χ.  ΕΠΣ  Αχαΐας
ΒΟΗΘΟΣ: Σωτηρόπουλος Χ.  ΕΠΣ  Αχαΐας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σε ένα ματς στο οποίο οι οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν "βροντερό" παρών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη σε βάρος του ΟΦΗ με 1-0, χάρη σε έξοχο πλασέ του Παπάζογλου, ο οποίος επωφελήθηκε από ένα λάθος της κρητικής άμυνας. Αμφότερες οι ομάδες δημιύργησαν ορισμένες ευκαιρίες, ωστόσο, το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ ΤΕΛΙΚΟ 0-3 (ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤΕΡΑ) 14:15
(4' Ιωάννου κεφ, 81', 85' Ονουάτσι σουτ)
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Γ. Παπαδόπουλος (84' Ναλμπάντης), Κρουσταλέλης, Βαγγελόπουλος, Χασιώτης, Τσουκαλίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεκιάρης, Γέβτζοβιτς (55' λ.τ. Στεφανίδης), Μπλαζέφσκι (73' Γέσιτς).
Καβάλα (Γιάννης Παπακώστας): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Θεοδωρέλλης, Σιόντης (54' Κάλαϊτζιτς), Πόποβιτς, Μεντί, Λάκης (54' Ονουάτσι), Ιωάννου (72' Ρινκόν), Σουλτανίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος Χ.  ΕΠΣ  Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ: Τάτσης Δ.  ΕΠΣ  Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ: Δηλγεράκης Α.  ΕΠΣ  Δράμας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γέβτζοβιτς, Κρουσταλέλης, Τσουκαλίδης - Σιόντης, Παβίσεβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το παιχνίδι του Ευόσμου, με την ομάδα της Καβάλας να παίρνει εύκολα την πρόκριση απέναντι στον γηπεδούχο Αγροτικό Αστέρα. Οι "αργοναύτες" με πρωταγωνιστή τον Ονουάτσι (πέτυχε δύο τέρματα) έφτασαν εύκολα στην επικράτηση με το ευρύ 3-0.
ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (4-5 ΠΕΝΑΛΤΙ(ΔΑΚ ΝΙΓΡΙΤΑΣ) 14:15
Βισαλτιακός (Κυριάκος Αλεξανδρίδης): Πουλάκης, Αλεξανδρίδης (56’ Κουλτσιάκης), Ρούμπος, Τσιντογιάννης (66’ Λαγγίζος), Πεχλιβανίδης, Φωτιάδης (95’ Θεοδωρίδης), Ελευθεριάδης, Πασχαλούδης, Κουκουλής, Συρόπουλος, Παραλίκης.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Αποστολόπουλος, Σαρμιέντο, Καλαντζής, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι (74’ Περόνε), Καραλής (55’ Κάμπας), Μασάρα, Νάστος, Σκόνδρας, Πόποβιτς (64’ Μπρίτo).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης Π.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ: Μπιτσίδης Δ.  ΕΠΣ  Θράκης
ΒΟΗΘΟΣ: Λαζάρου Κ.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Σχόλιο: Λίγο έλειψε να πετύχει το… θαύμα της πρόκρισης ο Βισαλτιακός, ωστόσο η τύχη του γύρισε την πλάτη στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ατρόμητος με 5-4 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Κυριάκου Αλεξανδρίδη κράτησε στο «μηδέν» τον μεγάλο του αντίπαλο για 120 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράτασης αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Μασάρα από πλευράς Ατρομήτου τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου (εκφράζονται φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστού), κι ενώ ο Γιώργος Δώνης είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές του. H πρόκριση κρίθηκε στο πέμπτο πέναλτι του Βισαλτιακού (το εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης), το οποίο απέκρουσε ο Μιχαηλίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) 14:15
(71' Ροντρίγκο σουτ - 17' Κιντάνα σουτ, 90+3' Σουάνης σουτ)
Στο 74' έχασε πέναλτι ο Ταϊντέρ
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς (20' λ.τ. Ψιάνος), Παγώνης, Σύρος, Καρακώστας, Σιλιγαρδάκης (63' Σουμπίνιο), Αλημπάς, Δήμος, Χαλαουάνι, Κωστάκης (85' Φαρινόλα), Ροντρίγκο.
Σκόντα Ξάνθη (Γιάννης Μαντζουράκης): Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Ριζογιάννης, Σταθάκης, Τζιωρτζόπουλος, Βασιλακάκης (60' Φαμπιανέζι), Ταϊντέρ, Κιντάνα, Λουτσιάνο (68' Κομεσίδης), Μαρσελίνιο (11' λ.τ. Σουάνης), Στίβαρ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος Α.  ΕΠΣ  Δωδ/νήσου
ΒΟΗΘΟΣ: Τρύφωνας Σ.  ΕΠΣ  Κέρκυρας
ΒΟΗΘΟΣ: Μάλαμας Π.  ΕΠΣ  Εύβοιας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαλαουάνι, Φαρινόλα - Λουτσιάνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 73' Δήμος
Σχόλιο: Πρόκριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Σουάνη, πέτυχε η Ξάνθη στο Ελληνικό με αντίπαλο τον Εθνικό. Σ' ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις οι "ακρίτες" πήραν δύσκολα το εισιτήριο για την επόμενη φάση, καθώς νίκησαν με σκορ 2-1 τους "κυανόλευκους". Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος όμως δεν κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 74' με τον Ταϊντέρ. Πρέπει να επισημανθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου. Στο μεταξύ, με τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ο προπονητής της Ξάνθης Γιάννης Μαντζουράκης και ο Γενικός αρχηγός των "ακριτών" Γιώργος Κασναφέρης να οδηγηθούν στα αποδυτήρια του γηπέδου με την συνοδεία των ΜΑΤ. Επίσης το διαιτητικό τρίο "φυγαδεύτηκε" από την φυσούνα των φιλοξενούμενων!
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) 14:15
(2' Φουρτάδο κεφ - 17' Ταραλίδης σουτ, 64' Μπαλμπορίν σουτ)
Στο 56' δοκάρι ο Μασάντο
Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Σιδέρης (84' Τσολακούδης), Φουρτάδο (78' Χατζηβασιλειάδης), Σ. Παπαζούδης (65' Γεωργίου), Καφάσο, Λανγκλέ, Μωραίτης.
Λεβάδειακος (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάντο, Ζησόπουλος, Μαρτορέλ, Μπράνκο, Ναπολεόνι, Ριμπέιρο (71' Γάτσος), Ταραλίδης (46' Μπάρκογλου), Βασιλείου (46' Μπαλμπορίν).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος Σ.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Γεωργαράκος Ν.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Ταρανάς Α.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ναπολεόνι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Ανεβάζοντας "στροφές" στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Φουρτάδο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και δίκαια γνώρισαν την ήττα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπράνκο αισθάνθηκε αδιαθεσία στο τέλος της αναμέτρησης, όμως με την έγκυρη επέμβαση του ιατρικού τιμ του Λεβαδειακού ο παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα του.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 14:15
(88' Παπαναστασίου σουτ)
Στο 34' έχασε πέναλτι ο Σίμος
Καλλιθέα (Σάββας Παντελίδης): Ανδρούτσος, Αρκούδας, Κάκαβος (60’ Καραδήμος), Κουτρουμπής (70’ λ.τρ Κισκαμπάνης),  Σίμος, Τεγούσης, Ηρακλής, Σκαρτσίλας (52’ Κατσαρός), Πλατέλας, Τσίτσης, Παπαναστασίου.
Πανθρακικός (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρούνιε, Τροίζε (55’ Ντόκιτς), Όρακ (46’ Μπουβάλ), Κανωτίδης, Καπετάνος (69’ Ρομπέρ), Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Καζάκης, Μουνάφο, Μίτου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας Π.  ΕΠΣ  Μεσσηνίας
ΒΟΗΘΟΣ: Αλεξέας Η.  ΕΠΣ  Μεσσηνίας
ΒΟΗΘΟΣ: Κώτσιρος Θ.  ΕΠΣ  Αρκαδίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τροΐζε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78' Κατσαρός - 75' Κωνσταντινίδης
Σχόλιο: Ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης, στο 89’, ο Παπαναστασίου, ο οποίος ντεμπούταρε σε επίσημο ματς με την κυανόλευκη φανέλα, έδωσε στην Καλλιθέα την πρόκριση κόντρα στον Πανθρακικό και πέρασε δίκαια στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μέρος, όταν ο Αλμπέρ Καρτιέ έκανε πιο επιθετικό τον Πανθρακικό, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Από το 75΄ και μετά, όταν και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, η Καλλιθέα πήρε τα ηνία και στο 89’ κατέκτησε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (2-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ, 4-2 ΠΕΝΑΛΤΙ) (Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) 14:15
(53' Τασίδης κεφ, 108' Γκουγκουλιάς κεφ - 90+2' Λεάλ σουτ, 103' Σασιασβίλι σουτ)
Πιερικός (Σουλής Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης (58' Αγγελόπουλος), Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ, Φρέντερικς (33' λ.τ. Γκουγκουλιάς), Πέντα, Θάνος (79' Γιαζιτζόγλου).
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπέτο, Τσεσνάουσκις, Σιάκκας (54' Ορφανός), Λεάλ, Δ. Κοιλάρας (58' Ρομάνο), Φραγκουλάκης, Μπερτόσα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης Μ.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Γενναίος Χ.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Κωνσταντινίδης Κ.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρακούτσης, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ - Ρουμπάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Μεγάλη πρόκριση πήρε στη διαδικασία των πέναλτι ο Πιερικός με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Έτσι, το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της κατερινιώτικης ομάδας συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Στο αγωνιστικό μέρος, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης απόλαυσαν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και στο τέλος πανηγύρισαν έντονα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
ΕΟΡΔΑÏΚΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑÏΚΟΣ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΚΟΖΑΝΗΣ) 17:00
(3' , 26' Ρουκάβινα σουτ & κεφ, 75' Νίνης φάουλ)
Εορδαϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Παρασκευάς, Καραπατζάκης, Μαργιορίδης, Τζελέπης, Μερεσιώτης (70' Γεραγώτης), Σερσέμης (54' Οικονόμου), Γεροντίδης, Τοπάλης, Μπίκος (64' Κουλίδης), Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος.
Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Βύντρα, Καντέ, Σιμάο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος (46' Πετρόπουλος), Λέτο, Σισέ (57' Μαχλελής), Ρουκάβινα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης Α.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ: Δημητριάδης Λ.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ: Δημόπουλος Ν.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαργιορίδης - Σισέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Εορδαϊκού και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ρουκάβινα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των "πρασίνων" καθώς σημείωσε δύο τέρματα, ενώ ο Νίνης με μία όμορφη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ) 17:00
(5' Ροτζέριο κεφ, 90+2' Ουμπίντες σουτ - 41' αυτ Κακαράς)
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Κοτίτσας, Κακαράς, Μπουλούτ, Αρβανίτης, Άλβαρες, Ψυχογιός, Ουμπίντες, Μόνχε, Ροτζέριο (90+5' Χανιώτης), Κοντέων.
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σέρεμετ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Μετίν, Σίμιτς, Ρομέου, Τριποτσέρης, Ιγκλέσιας, Μελίσσης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάκος Μ.  ΕΠΣ  Ξάνθης
ΒΟΗΘΟΣ: Ακρίβος Χ.  ΕΠΣ  Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Παπαδόπουλος Δ.  ΕΠΣ  Μακεδονίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντέων, Γλύκος, Ροτζέριο - Ντε Νίγκρις
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 84' Πλιάγκας - 68' Νταμπίζας
Σχόλιο: Συγκλονιστικό ματς έγινε στο ΕΑΚ Βόλου, με τον τοπικό Ολυμπιακό να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Ουμπίντες και να αφήνει εκτός Κυπέλλου την ομάδα της Λάρισας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Θεσσαλικό ντέρμπι είχε δυνατές μονομαχίες και δύο αποβολές, από μία για κάθε ομάδα.

ΕΝΩΣΗ ΠΑΝ/ΚΟΥ ΔΟΞΑ-ΑΡΗΣ (ΔΗΜ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ) 19:00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT