Labels

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ – Top & Flop No5



Ένας Βραζιλιάνος οδηγεί τον Ολυμπιακό Βόλο. Ο Ροτζέριο Μάρτινς αποτελεί το πρόσωπο της 5ης αγωνιστικής από την στιγμή που με δικά του γκολ κρίθηκε το μεγάλο ντέρμπι στην Δράμα και προειδοποιεί τους αντιπάλους για αυτά που έρχονται. Δις σκόραρε και ο Γιώργος Πουλάκος του Αιγάλεω, αλλά δεν έφτανε απέναντι στην Κέρκυρα. Όσκαρ ατυχίας στον Ξενοφώντα Μοσχογιάννη που άθελα του άλλαξε τον ρου του αγώνα του Εθνικού με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ όπως πάντα δεν έλειψαν οι βολές, υπερβολικές και μη, στις αποφάσεις των διαιτητών.
Top

5) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΑΚΟΣ: Ο 26χρονος επιθετικός προσπάθησε πιο πολύ απ όλους να δώσει στο Αιγάλεω την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ με αντίπαλο την πρωτοπόρο Κέρκυρα δεν είναι λίγο, αλλά δεν έφτανε για να μπορέσει να πάρει το «τρίποντο» μόνος του.
4) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ: Βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και έδωσε στον ΟΦΗ την πρώτη του νίκη μακριά από το Ηράκλειο. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι από τους παίκτες που μπορούν να βασιστούν οι Κρητικοί τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον και το απέδειξε και στην Ρόδο.
3) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ποιος το περίμενε ότι η ομάδα του Αντώνη Μανίκα θα έκανε τέτοιο ξεκίνημα. Με 10 βαθμούς ο Εθνικός Αστέρας εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητα του, ενώ κατάφερε να ανατρέψει το ματς, από 1-0 σε 1-2, απέναντι στην μέχρι πρότινος καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, τον Εθνικό.
2) ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στην Ρόδο τα καταφέρνει μία χαρά. Απέναντι στον ισχυρό Πανσερραϊκό απέδειξε ότι μπορεί και μακριά από το «νησί των ιπποτών». Μεγάλο διπλό στις Σέρρες που έφερε τους «κυανέρυθρους» στην δεύτερη θέση, μία ανάσα από την κορυφή.
1) ΡΟΤΖΕΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: Ο Βραζιλιάνος εκεί που λες τι άλλο μπορεί να κάνει, κάθε αγωνιστική εκπλήσσει. Με τα δύο γκολ στην Δράμα, ουσιαστικά προσέφερε στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη τους τρεις βαθμούς σε δεύτερο σερί ντέρμπι στην κατηγορία. Επίσης αφήνει την σκόνη του στον πίνακα των σκόρερ που με 5 γκολ έχει αποσπαστεί από τους υπόλοιπους.

Flop

5) ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Και κεφάλι δεν σηκώνουν στην Φυλή. Η εφιαλτική πορεία από την αφετηρία του πρωταθλήματος δεν σταματά. Κανείς δεν περίμενε ότι μετά από 5 ματς οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 γκολ ενεργητικό. Τα δοκάρια που έχουν πετύχει στο πρωτάθλημα είναι περισσότερα (4).
4) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πρώτα απ όλα πρέπει να τονίσουμε, ότι παρά τις δύσκολες στιγμές που έζησαν φίλοι της ομάδας με το τροχαίο στην εθνική κανείς δεν έπαθε τίποτα σοβαρό ευτυχώς. Από εκεί και πέρα αγωνιστικά οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς παραμένουν «προβληματικοί» στα εκτός έδρας ματς. Τρεις απόπειρες με συγκομιδή ενός βαθμού, δεν είναι και πολύ ενθαρρυντική.
3) ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΒΑΣΙ: Ο Καμερουνέζος επιθετικός αποβλήθηκε στο ματς με την Κέρκυρα και έδωσε πάτημα στους «Φαίακες» γα την ανατροπή. Στο 56΄ και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Αιγάλεω, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος αυτό μέτρησε.
2) ΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Οι αποφάσεις των διαιτητών συνεχίζουν να απασχολούν, αυτή όμως η αγωνιστική ήταν ίσως η πιο δύσκολη μέχρι σήμερα γα τους «men in black». Στην Δόξα βράζουν με τον Μπαλωμένο, ενώ στην Νίκαια ο Μάκης Κατσαβάκης έψεξε τον Αρετόπουλο για λάθη επί λαθών.
1) ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κακές ημέρες στην καριέρα κάθε παίκτη έρχονται σε ανύποπτες στιγμές. Για τον 32χρονο αμυντικό του Εθνικού αυτή η μέρα ήταν απέναντι στον Εθνικό Αστέρα. Πρώτα πέτυχε αυτογκόλ στις καθυστερήσεις ισοφαρίζοντας για λογαριασμό των αντιπάλων και στην συνέχεια μετά από σουτ του Χωριανόπουλου η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του, άλλαξε ελάχιστα πορεία, ξεγέλασε τον Σουλογάνη και τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία.

Επιμέλεια: Ν. Γουρδούλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT