Labels

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Νέοι Ολυμπιακού Β.-Νέοι Παναιτωλικού 4-1

Με 4-1 νίκησε σήμερα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού, στο γήπεδο της Νεάπολης. Τα γκολ για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου έβαλαν οι Τσίπη, Ζαχαράκης (δύο) και Σφάκας, ενώ το γκολ του Παναιτωλικού ο Κοθρούλας.
Στο 20΄μετά από πάσα του Ζαχαράκη, ο Τσίπης με σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Στο 50' μετά από μπαλιά του Κέρι, ο Ζαχαράκης σε κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού κάνοντας το 2-0.
Στο 62' μετά από πάσα του Τρίμη, ο Ζαχαράκης και πάλι σε κίνηση έκανε το 3-0. Στο 70' μετά από μπαλιά του Κέρι, ο Σφάκας με ωραίο πλασέ έκανε το 4-0. Η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού μείωσε με γκολ του Κοθρούλα στο 89' κάνοντας το 4-1, που αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αγώνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέοι Παναιτωλικού (προπονητής Χρήστος Ζαρκαβέλης)
Αγκουϊλάρ, Παπουτσής (38' Καραγιάννης), Τσέπας (77' Φατσαλής), Αλπέντζος, Λακοπάτης, Γιαννοκώστας, Παπαθανασίου, Τσιούνης (67' Ζέρης), Κοθρούλας, Νταλαπέρας, Τραγούλιας
 
Νέοι Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Αντώνης Μάνδαλος)
Μαρούλης, Γιαννόπουλος (60' Τρίμμης), Ναουμίδης, Ανδρίκος, Ξηροκώστας (46' Κέρι), Ζενούνι (67' Τσιουρέλης), Σκλαπάνης, Μητρόπουλος, Σφάκας, Ζαχαράκης, Τσίπης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT