Labels

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

συνέντευξη τύπου


Γιάννης Νταλακούρας (προπονητής Παναιτωλικού)
«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χρειαζόταν τη βοήθεια κάποιου διαιτητή για να κερδίσει το σημερινό ματς. Πιστεύω ότι έχει καλή ομάδα και νομίζω ότι ίσως θα κέρδιζε, γιατί είχε ευκαιρίες και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η δική μας ομάδα μπήκε με αξιώσεις στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, καταφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να έχουμε μία ισορροπία στο παιχνίδι, παρότι ο Βόλος δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες, με την ευθύνη βέβαια κάποιων δικών μου παικτών γιατί νομίζω ότι έπρεπε να αντιδράσουν διαφορετικά. Μετά την ισοφάριση του Βόλου με το πέναλτι, καταλάβαμε ότι δεν έχουμε να πάρουμε σήμερα κάτι από το γήπεδο. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Εμείς πρέπει να συνέλθουμε από όλη την κατάσταση, όχι μόνο τη σημερινή αλλά και από τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα και να κοιτάξουμε πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής γιατί είναι πολύ σημαντικό για μας».
Σάκης Τσιώλης (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου)

«Η ομάδα μπήκε όπως έπρεπε να μπει, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε ένα γκολ. Στις δύσκολες στιγμές όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μας δείξουν το χαρακτήρα τους, την προσωπικότητά τους και εγώ τους δίνω συγχαρητήρια διότι αντέδρασαν πολύ καλά και φυσικά, ένας βασικός παράγοντας για να γυρίσει ένα παιχνίδι και να φτιάξει η νοοτροπία είναι ο υπέροχος κόσμος, που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε στη φετινή περίοδο. Ποδοσφαιρικό τμήμα, διοίκηση και κόσμος έχουμε ξεκινήσει από την αρχή όλοι μαζί ένα ταξίδι και με το μεταξύ μας δέσιμο, νομίζω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να τερματίσουμε εκεί που θέλουμε, εκεί που ονειρευόμαστε, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θα πρέπει γρήγορα να ετοιμαστούμε γιατί το Σάββατο μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθοριστικό όπως και όλα όσα ακολουθούν για την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Τάσος Δέντσας (παίκτης Παναιτωλικού)

« Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά εμείς δείξαμε πάθος, είμαστε μαχητικοί, καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε. Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε το ίδιοι μαχητικοί και αγωνιστικοί όπως στο πρώτο και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μπόρεσε τα πετύχει δύο γκολ. Για μένα αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που έχουμε να πάρουμε αρκετές αγωνιστικές».

Λέαντρο Αλβάρεζ (παίκτης Ολυμπιακού Βόλου)
« Πρώτα από όλα πρέπει να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Για τον αγώνα, το σημαντικό ήταν ότι ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-1, γυρίσαμε το σκορ, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, έχουμε δουλειά μπροστά μας ιγα το επόμενο αγώνα, όπως και για κάθε αγώνα που έρχεται. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT