Labels

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αδιάβροχος ο Πανσερραϊκος στη λασπομαχία της Καισαριανής! (1-2)


altΤην πρώτη νίκη (2-1) στην έδρα του Εθνικού Αστέρα πανηγύρισαν οι Σερραίοι στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Υπό καταρρακτώδη βροχή και πάνω σε ένα βαρύ τερέν το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν.

Με… αντίπαλο την ολοένα πιο δυνατή βροχή που έπεφτε αδιάκοπα από την αρχή του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων μόχθησαν για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Τελικά χαμογέλασαν τα «λιοντάρια» καθώς αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί σε σχέση με τον… φλύαρο Αστέρα,  ο οποίος είχε άκαρπη υπεροχή. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών οι οποίοι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με δυσκολία μπορούσαν να κοντρολάρουν τη μπάλα.

ΦΑΣΕΙΣ: Στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη φάση έγινε στο 21’ όταν μετά τη σέντρα του Τζωρμπατζάκη ο Χωριανόπουλος έκανε την κεφαλιά από το ημικύκλιο αλλά η μπάλα κατέληξε έξω από το αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι… απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά το σουτ του Λεοζίνιο (έπειτα από πάσα του Γεωργιάδη) μέσα από τη μικρή περιοχή μπλόκαρε ο Γκίτκος, Στο 23’ εκ νέου ο Λεοζίνιο με σουτ δεν κατάφερε και πάλι να νικήσει τον πορτιέρο του Εθνικού Αστέρα. Στο 27’ εν κινήσει σουτ του Γεωργιάδη αριστερά από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκίτκου. Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσαν οι συνεχόμενες αλλαγές θέσεων που έκαναν οι φιλοξενούμενοι κατόπιν εντολής του Κοκότοβιτς. Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από ένα σλάλομ που έκανε από τα δεξιά ο Γεωργιάδης βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό της εστίας των «ερυθρόλευκων». Στο 44’ μετά από λάθος του Ζαπρόπουλου ο Κριπιντήρης μπήκε μέσα στη μικρή περιοχή ο Κοτταράς τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκουεΐ φέρνοντας το ματς στα ίσα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο σουτ έγινε στο 46’ από τον Τάντιτς αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 47’ σουτ του Διαμάντη από αριστερά μπλόκαρε ο Κοτταράς. Στο 51΄σέντρα-σουτ του Γεωργιάδη από δεξιά μπλόκαρε ο Γκίτκος. Από εκείνο το χρονικό σημείο και για το μεγαλύτερο κομμάτι του ματς μέχρι το τέλος, δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις εκατέρωθεν. Εξαίρεση αποτέλεσε η ευκαιρία στο 61’ με τον Γκουεΐ να αστοχεί με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής σε κενή εστία! Στο 64’ ο Τάντιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τους Σερραίους με το δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Γκίτκου.       

ΓΚΟΛ: 0-1 (33’ Γεωργιάδης-σουτ) 1-1 (45’ Γκουεΐ-πέναλτι) 1-2 (64' Τάντιτς-σουτ)
Εθνικός Αστ.: Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Τζωρμπατζάκης, Κριπιντίρης (66’ Μπενίσκος), Χωριανόπουλος, Ουκάρ, Προβατίδης (46’ Διαμάντης), Τζημόπουλος, Λουάμο (69’ Σικαλόπουλος), Γκουεΐ
Προπονητής: Αντώνης Μανίκας

Πανσερραϊκος: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Τάντιτς (93' Τράκις), Σκάγκλια, Παπάζογλου, Λεοζίνιο (78’ Κωνσταντινίδης), Μιχαήλ (λ.τ 92' Γεωργίου), Ζαπρόπουλος Ν.
Προπονητής: Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Ασημάκης (Αιτ/νίας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)
Κίτρινες: Τζωρμπατζάκης, Προβατίδης, Διαμάντης, Χωριανόπουλος – Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος Ν., Τάντιτς, Κοτταράς
Κόκκινες:

Μικρά-μικρά

*Στο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων άλλαξαν εμφανίσεις.
* Ολιγόλεπτη διακοπή στο 80’ καθώς ο πρώτος βοηθός δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT