Labels

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Δεν ξέφυγε κανείς...(2-2)


altΔόξα Δράμας και Διαγόρας μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας και παρέμειναν μαζί στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μετά το μεταξύ τους 2-2, σε ένα ματς που απέκτησε άγρια ομορφιά ειδικά στο δέυτερο ημίχρονο με τρία από τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν σε διάστημα οκτώ λεπτών.
Η Δόξα με τον υποψήφιο αγοραστή της Ανδρέα Παντελή στην εξέδρα ξεκίνησε δυνατά το ματς και ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Πακάλτση στο 13’ από στημένη φάση. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι πήγε κυρίως στην δύναμη και στο πάθος καθώς αξιοσημείωτο γεγονός ήταν οι πολλές κίτρινες κάρτες που καταλόγησε ο διαιτητής Λαμπρόπουλος στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ενώ το τέλος του πρώτου μέρους ανάγκασε τον Κώστα Βασιλακάκη να κάνει την πρώτη του αλλαγή καθώς ο Γκονζάλεζ έπαθε μια θλάση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία με τον Μαρκόφσκι να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 47’ κάτι που το πλήρωσαν στο 60’ με το γκολ του Γεωργιάδη που έφερε το ματς στα ίσια. Ακολούθησε ένα εκρηκτικό οκτάλεπτο με δύο γκολ, φωνές και διαμαρτυρίες. Στο 64’ η Δόξα Δράμας ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Μαρκόφσκι σε 2-1 και στο 68’ ήρθε η ισοφάριση για τον Διαγόρα σε 2-2 με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργιάδης από τον Καρατζιοβαλή και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους των γηπεδούχων.  Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι με φανερό τον εκνευρισμό από τις αποφάσεις του διαιτητή Λαμπρόπουλου προσπάθησαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ και να πάρουν την νίκη αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη. Το τελικό 2-2 άφησε περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενος που έφυγαν από ακόμα μια δύσκολη έδρα χωρίς να ηττηθούν και τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην έκτη θέση με 28 βαθμούς.


ΦΑΣΕΙΣ: Με την συμπλήρωση 13 λεπτών αγώνα η γηπεδούχος Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γκονζάλεζ με εκτέλεση κόρνερ έφερε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι του Βελλίδη και ο προωθημένος Πακάλτσης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «μαυραετούς». Στο 35’ ο Ρούσεφ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Καρατζιοβαλής ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Στο 40’ ο Τσιμπλίδης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή  έπιασε το σουτ ,αλλά ο Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Δόξα  θέλησε να κάνει το 2-0 αλλά ο Μαρκόφσκι στην προβολή που επιχείρησε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαχαιρούδη είδε τον Βελλίδη να αποκρούει ενστικτωδώς. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήρθε η ισοφάριση για τον Διαγόρα με τον Γεωργιάδη να εκμεταλλεύεται την ασταθή απέκρουση του Καρατζιοβαλή σε σουτ του Μπακομήτρου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού. Στο 64’ μετά από φάση διαρκείας οι «μαυραετοί» πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μουρατίδης έκανε την σέντρα, ο Πινδώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαρκόφσκι με δεύτερη την έστειλε στα δίχτυα του Βελλίδη και έκανε το 2-1. Η απάντηση του Διαγόρα ήταν άμεση, καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Ταραχούλσκι, με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες και τους οπαδούς της Δόξας, ευστόχησε και ισοφάρισε εκ νέου για τους Ροδίτες σε 2-2.
Στο 84' η σέντρα σουτ του Παπαθανασίου κατέληξε στο δοκάρι του Βελλίδη και πέρασε άουτ ενώ στο 85’ η κεφαλιά του Μαρκόφσκι είχε και αυτή την ίδια τύχη.

ΓΚΟΛ: 1-0  (13’ Πακάλτσης- κεφ.),  1-1 (60’ Γεωργιάδης- σουτ), 2-1 (64’ Μαρκόφσκι- κεφ.), 2-2 (68’ Ταραχούλσκι – πεν.)

Δόξα Δράμας:  Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Γαλακτερός, Πακάλτσης, Ρομπίνιο, Γκίκας, Τσιμπλίδης (81’ Βαν Ες), Γκονζάλες (44’ Μαχαιρούδης), Μαρκόφσκι, Πινδώνης, Χλωρός (62’ Χ.Μουρατίδης).
Προπονητής: Κώστας Βασιλακάκης


Διαγόρας: Βελίδης, Δήμου, Μπριλάκης, Σαλαματράκης, Σπάρταλης, Ρούσεφ, Χρήστου (46’ Κρουσταλέλης), Μπακομήτρος, Γεωργιάδης, Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος.
Προπονητής: Γιώργος Φοιρός


Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης)
Κίτρινες: Τσιμπλίδης, Μαρκόφσκι, Παπαθανασίου – Γεωργιάδης, Ταραχούλσκι, Κρουσταλέλης, Ρούσεφ
Κόκκινες:


* Στο γήπεδο παρευθέρησαν και οι Χαράλαμπος Νικολαΐδης με τον Ανδρέα Παντελή που καταχειροκροτήθηκαν με την εμφάνιση τους από τον κόσμο.
* Με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος με την τηλεοπτική κάλυψη. Τελικά το ματς δεν μεταδόθηκε απευθείας από το connx-tv καθώς δεν επετράπηκε στο βαν του σταθμού να περάσει το μπλόκο των αγροτών στο Στρυμώνα.
* Οι οπαδοί της Δόξας ευχήθηκαν στον Τόνι Γκονζάλεζ για την γέννηση της κόρης του αναρτώντας ένα πανό που έγραφε «Τόνι να σου ζήσει»!!!
* Σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα νέων , Δόξα Δράμας – Διαγόρας 0-1
* Στην ΕΡΑ Σπορ μίλησε ο Αντώνης Κασδοβασίλης και τόνισε ότι υπάρχει και άλλη πρόταση για την αγορά της Δόξας από Έλληνα εφοπλιστή για την οποία είναι ενήμερος και ο τωρινός πρόεδρος της Δόξας Ιωάννης Πιταράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT