Labels

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Οι προαγγελίες των αγώνων


PERIERGH.jpgΆκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η 20η αγωνιστική τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Σας παρουσιάζουμε συμπυκνωμένα σε μια σελίδα τα κυριότερα νέα ΟΛΩΝ των ομάδων, ενώ θυμίζουμε τη έγινε στον πρώτο γύρο. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ.




ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Γηπεδούχοι: Κάποιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο σκέφτεται να πραγματοποιήσει ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παντέλης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι νεοαποκτηθέντες, Κάμπας, Γήττας και Δωροβίνης οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά των των Κρητικού (18/3), Τσιώλη (16/0) και Ρουσάκη (17/0) που είναι τιμωρημένοι.
Αμφίβολος για το σαββατιάτικο ματς παραμένει ο Παπαδημητρίου (16/0).

Φιλοξενούμενοι: Να συνεχίσει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων που θα την οδηγήσουν πιο κοντά στην άνοδο θέλει η ομάδα του Βόλου. Μετά την ισοπαλία στη Κέρκυρα και τη νίκη επί του Παναιτωλικού εντός έδρας στόχος είναι η επικράτηση σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ηλιούπολης.Ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλβάρεζ (18/1) και Πλιάγκα (13/1) που είναι τιμωρημένοι και τον τραυματία Μόνχε (15/2).

Α΄ Γύρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ   3-2
 Σε ένα... αγγλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κατάμεστο ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα αλλά πήρε τελικά τη νίκη. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 3-0 με τους Ζαραδούκα, Αλβάρεζ και Ροτζέριο όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τους Κρητικό και Νατσέφσκι.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -    -     -      -     -     -     -    -      -     -


ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


Γηπεδούχοι: Ενισχυμένη μεταγραφικά αλλά με πολλές απουσίες βασικών παικτών θα παραταχθεί η ομάδα του Διαγόρα στο ματς με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Οι νεοαποκτηθέντες Παύλου και Ακόστα θα δώσουν κανονικά το παρών όμως ο Γιώργος Φοιρός δεν μπορεί να υπολογίζει τους  τραυματίες Κωνσταντινίδη (16/1), Τσιάτσιο (16/0) και Χρήστου (14/0), όπως και τους Βελλίδη (19/0) και Δήμου (10/1), που είναι τιμωρημένοι.
Φιλοξενούμενοι: Ως πρόκληση ώστε να διευρύνουν τα αήττητο σερί τους επί οκτώ πλέον αγωνιστικές βλέπουν το παιχνίδι με τον Διαγόρα άπαντες στις τάξεις τον "σταχυοφόρων".
Ο Μάκης Χάβος που απ΄ όταν ανέλαβε την ομάδα εκείνη πηγαίνει... "τρένο" έχει την τύχη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και ο μόνος σίγουρος απών για το κυριακάτικο ματς θα είναι ο τιμωρημένος Σκλιοπίδης (17/0).

Α΄ Γύρος: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ   1-0
 Πύρρειος νίκη για τους "σταχυοφόρους" καθώς κατάφεραν να πάρουν το χρυσό τρίποντο 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -    -     -      -     -     -     -     -     -   2-1


ΟΦΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Γηπεδούχοι: Σαφέστατα ενισχυμένος θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ μπροστά στο κοινό του τη Κυριακή με αντίπαλο τη Καλαμάτα. Παίκτες με πορεία στη Σουπερ Λίγκα όπως οι Κατσικογιάννης, Μπούρμπος και Πόποβιτς θα ενισχύσουν τους Κρητικούς. Ο Νίκος Γκουλής θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή του Αγρίτη (16/4) και Βεζυρίδη (19/0) που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Φιλοξενούμενοι: Πρώτο δείγμα "αρνητικό" για τους Καλαματιανούς καθώς παρά τη δεδομένη ενίσχυση της ομάδας οι ποδοσφαιριστές δεν μπήκαν καλά στο κλίμα και η βαρυά ήττα από τον Εθνικό Αστέρα εντός έδρας ήρθε αναπόφευκτα. Ο υπηρεσιακός προπονητής, Βασίλης Μαλαφέκας δεν υπολογίζει για τη "μάχη" της Κρήτης τους Πουρτουλίδη (19/0) και Καμινιώτη (19/2) που είναι τιμωρημένοι ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Αθανασόπουλος (5/0), Καλαγκάνης (16/0) και Καλογερόπουλος (3/0).

Α΄ Γυρος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΟΦΗ   1-1
 Σ' έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Η Καλαμάτα προηγήθηκε με τον Χατζή στο 33΄ όμως οι Κρητικοί ισοφάρισα 4 λεπτά πριν τη λήξη του ματς με το Αγρίτη.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00    01  02  03  04  05  06  07  08  09
3-2  1-1  -     -     -     -     -     -      -    -

 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Γηπεδούχοι: Άρωμα βόρειας Ευρώπης φοράει πλέον ο Παναιτωλικός καθώς οι Αγρινιώτες ενισχύθηκαν με την απόκτηση του Νορβηγού μπακ Στόρμπαεκ. Επίσης οι ιθύνοντες του συλλόγου υπέγραψαν και με τον 25χρονο Αφρικανό επιθετικό Σαμπά. Ο Γιώργος Νταλακούρας έχει πλέον περισσότερες λύσεις ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη που την αγνοεί μέχρι τώρα στο αγωνιστικό έτος 2010.Αμφίβολοι είναι οι Μίτια Μόρετς (18/0), Κώστας Μανιάτης (8/0) και Εμίλ Χάτζιτς (15/1) που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Ζουρούδης (15/2) και Μπελεβώνης (13/0).
Φιλοξενούμενοι: Οι δέκα πόντοι στους τέσσερις τελευταίους αγώνες αποτέλουν άκρως θετικό απολογισμό για την ομάδα του Στράτου Βουτσακέλη. Οι Νικαιώτες καλούνται να δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο σε μια πολύ δύσκολη έδρα παρατασσόμενη όμως με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο λόγος για τους τραυματίες Πουρή (16/0), Μπάγιτς (12/0) και Γεωργίου (19/4), ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Ελ Χαλαουάνι (10/1) και Γιόνδης (6/1).
Α΄ Γύρος: ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   1-1
 Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στη "μάχη" της Νίκαιας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Χάντζιτς.Ισοφαρίστηκαν όμως από το περίσσιο πάθος του Μπέριου που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -    -     -     -     -     -      -     -     -    - 



ΚΕΡΚΥΡΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


Γηπεδούχοι: Να λύσουν το γόρδιο δεσμό θα επιχειρήσουν στο ματς με τον Θρασύβουλο οι παίκτες της Κέρκυρας. Η ομάδα έχει μείνει μακρυά από το γκολ για δύο αγωνιστικές με συνέπεια να αρκεστεί σε ισάριθμες ισοπαλίες. Ο Μπάμπης Τεννές δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Τιμωρημένος είναι ο Ρεπερνέ (16/1) ενώ επιστρέφει ο Παρασκευαίδης (13/1).

Φιλοξενούμενοι: Ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε στην ομάδα της Φυλής προκειμένου να τη βοηθήσει ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. Ο λόγος για τον Κόζλει που μαζί με τον Κονέσνι είναι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των "στρατηγών". Ο τεχνικός των "πρασίνων" μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές όχι όμως και στους Παληγεώργο (15/0), Ζωνα (9/1), Χ. Μίχο (12/2) και Ντελγκάδο (17/2) που είναι τιμωρημένοι.

Α΄ Γύρος: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ   0-0
 Με τον πολύ δυνατό αέρα να μην αφήνει τις δύο ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο η ισοπαλία ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.Μοιραίος παίκτης για την Κέρκυρα ο Μάτος  που έχασε πέναλτι στο 75΄.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -    -      -     -     -    -    3-0   -   1-0  -
  
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΡΟΔΟΣ

Γηπεδούχοι: Πολύ ανεβασμένο παρουσιάζεται το Αιγάλεω και μετά τις διαδοχικές νίκες με Καλαμάτα εντός και Πανσερραικό εκτός έδρας δείχνει αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι όσο αφορά τη παραμονή του στη κατηγορία. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η Ρόδος δείχνει τη δεδομένη στιγμή αντίπαλος στα μέτρα του "Σίτι" και μάλιστα εντός έδρας. Αμφίβολοι για το ματς είναι οι Νάστος (7/0) Ουμούρι (16/0), Φρίμπονγκ (13/0) και Μακρόπουλος (1/0), οι οποίοι είναι τραυματίες.

Φιλοξενούμενοι: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην Αθήνα.Στόχος των Ροδιτών είναι η νίκη κόντρα στο Αιγάλεω ώστε να μη πάει στράφι η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Α΄ Γύρος: ΡΟΔΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ   3-0
 Παράσταση για ένα ρόλο ήταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι Ροδίτες παίζοντα πολύ καλά σημείωσαν 3 τέρματα σε 10 λεπτά με τους Λάζετιτς, Κακλαμάνο (2) και πήραν μία άνετη νίκη.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -     -     -     -     -     -     -     -     -   1-1


ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γηπεδούχοι: Πεσμένος παρουσιάζεται ο Εθνικός στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου γεγονός που αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματα. Οι Πειραιώτες έχουν ισάριθμες ήττες με Ιωνικό εντός και Θρασύβουλο εκτός έδρας και θέλουν να δώσουν ένα τέλος στη κακή αυτή παρένθεση. Στα αγωνιστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Νίκο Νικολόπουλο. Αμφίβολοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς παραμένουν οι Τερλελής και Σεβερίνο.

Φιλοξενούμενοι: Όσο κατρακυλάει η Καρδίτσα στον βαθμολογικά πίνακα τόσο συσσωρεύονται και τα προβλήματα τους. Ο Ουέλιγκτον ο οποίος αποκτήθηκε σκοπό να βοηθήσει επιθετικά τους Θεσσαλούς ενημέρωσε τη διοίκηση πώς η μητέρα του απεβίωσε.Όπως είναι φυσικό ο παίκτης είναι ράκος και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Εθνικό. Αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες είναι οι Δούκας (5/0) και Μπιτέλης (12/1).

Α΄ Γύρος: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ   0-0
 Σ' ένα στείρο παιχνίδι από πλευράς θεάματος και ευκαιριών Καρδίτσα και Εθνικός μοιραία έμειναν στη λευκή ισοπαλία.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00   01  02  03  04  05  06  07  08  09
1-1 4-0  -     -     -     -     -     -     -   1-1


ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Γηπεδούχοι: Συγκεντρωμένους προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές τους ο Σούλης Παπαδόπουλος για το ματς με τη Δόξα, μετά τη εμπλοκή του ίδιου και της ομάδας σε δυσφημιστικά σχόλια που έκανε ο πρώην τερματοφύλακας των Κατερινιωτών, Δημήτρης Κοταρράς. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τη Δευτεριάτικη αναμέτρηση.

Φιλοξενούμενοι: Χαμένοι στη... διαδοχολογία της προεδρίας της ΠΑΕ δείχνουν άπαντες στις τάξεις της Δόξας. Κάθε μέρα παρουσιάζεται και ένας νέος επενδυτής αλλά επί του πρακτέου αποτέλεσμα μηδέν. Οι παίκτες επιδεικνύοντας επαγγελματισμό προπονούνται κανονικά. Ο Κώστας Βσιλακάκης για την αναμετρηση στη κοντινή Κατερίνη δεν υπολογίζει τους
Μαρκόφσκι (19/8) και Χ. Μουρατίδη (18/2), που θα εκτίσουν τις ποινές τους.Εκτός θα μείνουν και οι Σαμαράς (15/2), Παρμαξίδης (8/1) και Τσουκαλάς (11/0), που είναι ανέτοιμοι και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Α΄ Γύρος: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ   2-1
 Σπουδαία νίκη για τους παίκτες της Δόξας καθώς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη. Μπροστά στο σκορ έβαλαν τους Δραμινούς οι Μαρκόφσκι και Γκονζάλες. Για τους Κατερινιώτες μείωσε ο Θάνος.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06   07  08  09
 -    -      -    -     -     -    1-3  1-0  -     -


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Γηπεδούχοι: Ξεμπούκωσαν οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα με τη μεγάλη νίκης εκτός έδρας κόντρα στη μαχητική Καλαμάτα. Πλέον όλοι κοιτάνε μπροστά και συγκεντρώνονται στο πως θα φτάσουν σε μια νέα μεγάλη επιτυχία αυτή τη φορά απέναντι στον Πανσερραικό εντός έδρας.
Ο Αντώνης Μανίκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ περιμένει να ενισχύσουν το σύλλογο στο μέτρο του δυνατού τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, Τσάτσος και Παλάσκας.

Φιλοξενούμενοι: Η πρόσληψη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ώστε να καταλάβει τη θέση στην άκρη του πάγκου θα είναι το κλειδί ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, πιστεύουν οι διοικούντες του Πανσερραικού. Ο μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ματς της Καισαριανής. Αμφίβολοι είναι οι Καλί (2/0) και Ζαπρόπουλος (0/0).

Α΄ Γύρος: ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   2-1
 Σε ένα ματς που είχε τρία γκολ αρκετό θέαμα αλλά και δύο αποβολές, οι Σερραίοι πήραν τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Εθνικό Αστέρα. Ο Λεοζίνιο με δύο τέρματα ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχων ενώ για την ομάδα της Καισαριανής είχε ισοφαρίσει ο Τζημόπουλος.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
00  01  02  03  04  05  06  07  08  09
 -    -     -   1-1 2-0 0-0 1-1 2-0 1-1  -

Θάνος Μασαβέτας

ΠΗΓΗ:http://www.b-united.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT