Labels

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Επρεπε να περάσουν 23 χρόνια...

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια συναντήθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα Ιωνικός και Παναιτωλικός. Οι κάποτε συχνές αναμετρήσεις των δύο ομάδων διεκόπησαν το 1987 με τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού στην Γ' Εθνική. Εκτοτε Ιωνικός και Παναιτωλικός ακολούθησαν αντίθετους δρόμους, με τον Ιωνικό να διαπρέπει στην Α' Εθνική και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να βρει ξανά την ταυτότητά του.
ion-paneΤην Κυριακή ο Ιωνικός εκτός από το εμπόδιο του Παναιτωλικού, θα τεθεί αντιμέτωπος και με την δυσμενή παράδοση. 10 φορές έχει επισκεφθεί το Αγρίνιο στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, με απολογισμό 2 νίκες και 8 ήττες. Χαρακτηριστικό των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, είναι ότι κανένα από τα 10 παιχνίδια δεν έληξε ισόπαλο! Τελευταία αναμέτρηση το 1987, που βρήκε τον Παναιτωλικό νικητή με 3-1.
Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά από 23 χρόνια ήταν φέτος για τον α' γύρο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1 και σημαδεύθηκε από τη γελοία ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός σχετικά με το δήθεν κλίμα τρομοκρατίας έξω από το γήπεδο από οπαδούς του Ιωνικού, ξεχνώντας όμως ότι οπαδοί του Ιωνικού... δεν ήταν στο γήπεδο λόγω αποχής!
Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός θα ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με ψυχωτικές φαντασιώσεις και ανακοινώσεις που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.


ΠΗΓΗ: RANGERS CLUB ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT