Labels

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Στην Καρδίτσα κάνεις...

karditsa-opadoi300.jpgΠραγματικό... φιλί ζωής ήταν αυτό το τρίποντο που πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας, δίκαια, νικώντας την πρωτοπόρο Κέρκυρα με 1-0 σε ένα ματς γεμάτο ένταση και διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Μάνταλο από την πλευρά των γηπεδούχων, κυρίως για ένα πέναλτι που δεν έδωσε στον Μπουντούρη στο 9 και το γκολ που ακύρωσε στην εξέλιξη της φάσης, το οποίο πέτυχε ο Βακουφτσής. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα με την πρώτη να την έχει γνωρίσει στη Ρόδο από την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.


Η Αναγέννηση κοίταξε στα μάτια τους επίδοξους πρωταθλητές που δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους ημέρα, σε ένα ματς που διεξήχθη σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το πάθος πάντως, περίσσευε στις προσπάθειες των γηπεδούχων, οι οποίοι με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 25 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τις θέσεις που οδηγούν στα Play Out για τον υποβιβασμό.


Το "χρυσό" όπως αποδείχτηκε γκολ, το πέτυχε ο Χατζηρίζος με δυνατό σουτ στο 80ό λεπτό, μετά από σέντρα του Διγκόζη, εκμεταλλευόμενος μια από τις λίγες αδράνειες της καλά οργανωμένης και πάλι, άμυνας της Κέρκυρας.


Σε καλή μέρα βρέθηκε πάντως και ο γκολκίπερ της Κέρκυρας, Αποστολίδης, ο οποίος με επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μπουντούρη (16, 27), Διγκόζη (64') και Μόντζο (65΄) κατόρθωσε να κρατήσει το 0-0.


Δεν έλειψε η ένταση, όπως προαναφέραμε, με οπαδό της Καρδίτσας να κινείται απειλητικά προς τον Μπάμπη Τεννέ, στο πρώτο ημίχρονο και να συλλαμβάνεται και την Αναγέννηση να μένει χωρίς γενικό αρχηγό στο πρώτο ημίχρονο, λόγω αποβολής του Τσουμάνη και χωρίς προπονητή στο 70' λόγω αποβολής του Περικλή Αμανατίδη.


Πλέον, με την ήττα αυτή της Κέρκυρας αποκτά νέο ενδιαφέρον η μάχη για τον τίτλο, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τη δυνατότητα με νίκη σε βάρος του Πιερικού να μειώσει στους τρεις βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT