Labels

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Κεφαλούκος: Να παραμείνουμε αήττητοι

Το μεσημέρι της Παρασκευής και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης η καθιερωμένη πλέον συνάντηση των εκπροσώπων του Τύπου με τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ιωνικός. Στην "Μedia Day" (η οποία θα γίνεται δύο φορές τον μήνα) δηλώσεις έκαναν τρεις παίκτες που είναι οι "στυλοβάτες" στην άμυνα των Νικαιωτών, ο Λάμπρος Κεφαλούκος, ο Θοδωρής Μπέριος και ο Ηλίας Μακράκης. (5/2/2010)
Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ιωνικού μίλησαν για το δυνατό σημείο της ομάδας, που είναι η έδρα της, τον φίλαθλο κόσμο των Νικαιωτών, καθώς και για το δύσκολο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
"Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ομάδα, απλά βρίσκουμε τα πατήματα μας" ήταν τα πρώτα λόγια του Κεφαλούκου, ο οποίος για το ματς με την αγρινιώτικη ομάδα και πρόσθεσε: "Πηγαίνουμε σε μια δυνατή έδρα. Θα επιδιώξουμε την ισοπαλία ή και τη νίκη, για να διατηρήσουμε το αήττητο". Όσον αφορά τους στόχους των Νικαιωτών, ανέφερε: "Θέλουμε να σωθούμε το γρηγορότερο δυνατό".
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Μπέριος, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προλαλήσαντα, λέγοντας: "Η ομάδα έχει αρχίσει και δένει. Ξεκινήσαμε αγχωμένοι, ωστόσο βρήκαμε τα πατήματα μας και στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου είμαστε πολύ δυνατοί".
Για την κυριακάτικη αναμέτρηση τόνισε: "Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι".
Τελευταίος μίλησε ο Μακράκης, που στάθηκε και αυτός με τη σειρά του στην δύναμη της έδρας, λέγοντας: "Εντός έδρας και με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε πολύ καλύτεροι, ενώ αντίθετα στα εκτός έδρας ματς εμφανιζόμαστε φοβισμένοι". Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, στάθηκε και στον παράγοντα τύχη, προσθέτοντας: "Η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό, ήταν στο πλευρό μας". 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT