Labels

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Γούστα... Θεοδωρίδη στο Αγρίνιο

panetolikos-ionikos400.gifΓκολ και θέαμα προσέφερε ο Παναιτωλικός στους 3.000 οπαδούς του που είδαν το ματς με τον Ιωνικό, νικώντας άνετα με 3-0 και τον Θεοδωρίδη να πετυχαίνει γκολ... ποίημα.


Δημούτσος, Μπαϊκαρά και Θεοδωρίδης έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα του Ιωνικού με τον τελευταίο να σηκώνει στο 81ο λεπτό τη μπάλα πάνω από δύο αντιπάλους και στη συνέχεια να τη στέλνει στα δίχτυα του Ιωνικού γράφοντας το 3-0. Είχε ευστοχήσει νωρίτερα ο ίδιος σε πέβαλτι με το οποίο έκανε το 2-0, ενώ το χορό των γκολ είχε ανοίξει στο 22ο λεπτό ο Μπαϊκαρά μετά από εξαιρετική ασίστ του Δημούτσου. Αξίζει να σημειωθεί πως από καθαρή ατυχία έχασε το χατ τρικ ο Θεοδωρίδης, αφού στο 55ο λεπτό είχε δοκάρι.


"Δεν μπορούσαμε κόντρα σε ένα τόσο παθιασμένο Παναιτωλικό να έχουμε καλύτερη τύχη" παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Στράτος Βουτσακέλης, ενώ από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Νταλακούρας σημείωσε: "Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και νικήσαμε δίκαια μια πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθειά μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT