Labels

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Εντυπωσιακό φινάλε...


altΤην τελευταία ώρα των μεταγραφών η ομάδα του Παναιτωλικού  ήρθε σε συμφωνία με δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τον Γιάρλ Αντρέ Στόρμπαεκ της Βαλερένγκα και τον Σέρνο Σαμπά της Χάκα που αναμένονται την Τρίτη στο Αγρίνιο για να υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τα "καναρίνια".!


Ο 31χρόνος Νορβηγός διεθνής αμυντικός της Βαλερένγκα (Εχει 17 συμμετοχές με την Εθνική Νορβηγίας) συμφώνησε με την διοίκηση του Παναιτωλικού για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5χρόνου και αναμένεται την Τρίτη στο Αγρίνιο.  Ο Στορμπάεκ αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ ενώ τα 23 γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του δείχνουν ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα. Ο Στόρμπαεκ έχει αγωνιστεί με την Βαλερένγκα εναντίον του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Europa League πετυχαίνοντας μάλιστα και το γκολ της Νορβηγικής ομάδας στην νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1.

Δέιτε το γκολ εδώ:  http://www.youtube.com/watch?v=JK4b8rRYN-M
Δείτε δύο από τα καλύτερα γκολ του Στόρμπαεκ από εκτελέσεις φάουλ εδώ:   http://www.youtube.com/watch?v=liwiOm81Uek&feature=related

Ο Σέρνο Σαμπά είναι 25 χρόνων, επιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκάμπιας  και  έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές Νέων της Αγγλίας, ενώ τώρα είναι διεθνής με την εθνική της Γκάμπια, όπου μετρά τρεις συμμετοχές κι ένα γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα από από τη Μίλγουολ (2002-04), στη συνέχεια έπαιξε στην Κάντιθ (2004-05), από όπου δόθηκε δανεικός στη Μάλαγα την επόμενη σεζόν (4/0). Τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε με τις Πλίμουθ και Ρέξαμ, μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές κι ένα γκολ. Ο Σαμπά αναμένεται να υπογράψει και αυτός συμβόλαιο  για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

* Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Σάββα Κωφίδη όπως ανέφεραν δημοσιεύματα του τύπου και όπως όλα δείχνουν τα «καναρίνια» θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο.

«Δεχτήκαμε επίθεση»

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης μίλησε  στο ραδιοφωνικό σταθμό sentra fm για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και στο κομμάτι των μεταγραφών του Παναιτωλικού.

"Ότι έγινε στο ματς περιγράφεται και στην ανακοίνωση της ομάδας. Όταν πήγαμε στο γήπεδο, πιο συγκεκριμένα όταν μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο, δεχτήκαμε επίθεση από οπαδούς με δυναμιτάκια και άλλα τέτοια αντικείμενα. Είναι επεισόδια που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Υπήρξαν απειλές, εγώ πήγα με καθυστέρηση στο γήπεδο. Εγώ βλέποντας τον πρόεδρο της ομάδας του Βόλου, τον κύριο Μπέο, πήγα να τον χαιρετήσω και δέχτηκα την επίθεση. Στο προηγούμενο ματς ήμουν συνέχεια δίπλα του για να μην γίνει το παραμικρό".
Σχετικά με τη διαιτησία, τόνισε: "Είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία, προφανώς αν είδατε τις φάσεις που το τρίτο γκολ ήταν καθαρά οφ-σάιντ. Εμείς αναδείξαμε το πρόβλημα και περιμένουμε αντίδραση. Περιμένουμε κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα".
Τέλος, για το θέμα του προπονητή και τα μεταγραφικά δήλωσε: "Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα για το θέμα του τεχνικού. Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά μπορεί να γίνει κάποια κίνηση. Εμείς κοιτάμε επιθετικό, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι εξελίξεις θα έχει".

 Γιώργος Ιωαννίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT