Labels

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ξεσηκωμός στο Αγρίνιο


altΒροντερό παρών για ακομα μια φορά αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Παναιτωλικού. Στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης επικρατεί αισιοδοξία για το Κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό, αλλά είναι διάχυτος ο προβληματισμός για το γεγονός ότι τα "καναρίνια" δεν έχουν νίκη από την αρχή του 2010.

Με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός τρέχει ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα είναι λογικό να σκορπίζει προβληματισμό σχετικά με το πλασάρισμα της ομάδας στην πρώτη εξάδα. Αυτό φαίνεται μέσα και από τα "φόρουμ" των οργανωμένων φιλάθλων όπου είναι έντονη η εντύπωση ότι η ομάδα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος έπειτα και από τις εντός έδρας γκέλες στο μέχρι πρότινως απόρθητο.. κάστρο τους.
Αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα θα αποτελέσει το παιχνίδι με τον Ιωνικό καθώς ο Παναιτωλικός με σύμμαχο την καλή παράδοση (Οι Νικαιώτες δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο Αγρίνιο) θα προσπαθήσει να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης και να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

altΣτα αγωνιστικά ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Νταλακούρας είδε με ικανοποίηση να συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης. Τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν με τους Μανιάτη (8/0) (φώτο), Μόρετς (11/0) και Χάντζιτς (15/1) που δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη φαίνεται να ξεπερνούνται καθώς και οι τρεις τους πήραν μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα. Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν απόλυτα για το αν θα μπορούν να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Παναιτωλικού κόντρα στον Ιωνικό αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ τους. Παρών στο Κυριακάτικο ματς θα είναι και οι Μπελεβώνης (13/0) και Ζουρούδης (15/2) που εξέτισαν την ποινή τους στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε κανονικούς ρυθμούς μετέχει και ο Σαμπά ενώ ο Στόρμπαεκ αναμένεται να είναι στο Αγρίνιο την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
* Σε ψηφοφορία που γίνεται στην ιστοσελίδα www.panetolikos6.gr, πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού Ολυμπιακός Βόλου- Παναιτωλικός μέχρι στίγμης είναι ο Μιχάλης Μπακάκης με 43%.

Γιώργος Ιωαννίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT