Labels

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Το τρίτο ημίχρονο από το γήπεδο Αγρινίου

 Μπορεί ο Παναιτωλικός να πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Ιωνικού το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο ο Γιάννης Νταλακούρας τόνισε πως η ομάδα του θέλει δρόμο για να πετύχει τους στόχους της. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Στράτος Βουτσακέλης (φωτό) δεν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Δοκιμάζει Νορβηγό μέσο ο Παναιτωλικός. (7/2/2010)

Η συνέντευξη Τύπου
Γιάννης Νταλακούρας (προπονητής Παναιτωλικού): Όλη την εβδομάδα, είχαμε αντιληφθεί την κρισμότητα του σημερινού αγώνα. Ξέραμε τι ζητούσαμε από το παιχνίδι, οι παίκτες μου είχαν διάθεση από την αρχή, σε ένα γήπεδο βούρκο. Θέλουμε δρόμο ακόμα για να πετύχουμς τους στόχους τους δικούς μας και της διοίκησης. 
Στράτος Βουτσακέλης (προπονητής Ιωνικού): Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα και το έκανε απόλυτα δίκαια. Μπορούσε να πετύχει και μεγαλύτερο σκορ, αν και θεωρώ πως ο διαιτητής υπερέβαλε στη φάση του πέναλτι και στο 2ο γκολ. Πρώτη φορά φέτος δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έχασαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες.
Μικρά από το Αγρίνιο
*** Στο Αγρίνιο για να δοκιμαστεί, βρίσκεται ο ο Νορβηγός μέσος Τζόρτζ Κρίστερ. Ο 30χρονος παίκτης, έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο από τη Στρόμσκονσετ και μπορεί να πάρει μεταγραφή μέχρι την Τρίτη.
Ο Κρίστερ έχει 65 συμμετοχές και 12 γκολ με τη Ρόζεμποργκ, 102 συμμετοχές και 17 γκολ στη Στρόμσκονσετ, 29 αγώνες και 1 γκολ στην ισπανική Κόρδοβα (2003-04), ενώ έχει παίξει και στην Ααρχους (40 αγώνες, 10 γκολ, 2004-06).
*** Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Κανελλάκης σε σταθμό του Αγρινίου, τόνισε μεταξύ άλλων: "Ο Ιωνικός δεν ανήκει στον Κανελλάκη, αλλά στον κόσμο του. Εμείς απλά είμαστε οι ιδιοκτήτες της ανώνυμης εταιρείας ".
Ρεπορτάζ: ΠΑΝ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT