Labels

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Μπελεβώνης: "Πήγα να χαιρετήσω τον κ.Μπέο και δέχθηκα επίθεση"

Αναφορές στα όσα έγινε στον Βόλο την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3".

"Ότι έγινε στο ματς περιγράφεται και στην ανακοίνωση της ομάδας. Όταν πήγαμε στο γήπεδο, πιο συγκεκριμένα όταν μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο, δεχτήκαμε επίθεση από οπαδούς με δυναμιτάκια και άλλα τέτοια αντικείμενα. Είναι επεισόδια που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Υπήρξαν απειλές, εγώ πήγα με καθυστέρηση στο γήπεδο. Εγώ βλέποντας τον πρόεδρο της ομάδας του Βόλου, τον κύριο Μπέο, πήγα να τον χαιρετήσω και δέχτηκα την επίθεση. Στο προηγούμενο ματς ήμουν συνέχεια δίπλα του για να μην γίνει το παραμικρό".
Σχετικά με τη διαιτησία, είπε: "Είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία, προφανώς αν είδατε τις φάσεις που το τρίτο γκολ ήταν καθαρά οφ-σάιντ. Εμείς αναδείξαμε το πρόβλημα και περιμένουμε αντίδραση. Περιμένουμε κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα".
Τέλος, για το θέμα του προπονητή και τα μεταγραφικά, ο Μάκης Μπελεβώνης τόνισε: "Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα για το θέμα του τεχνικού. Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά μπορεί να γίνει κάποια κίνηση. Εμείς κοιτάμε επιθετικό, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι εξελίξεις θα έχει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT