Labels

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ισοπαλία 2-2 με τον Εθνικό

pan-ethnikos

Παρά την προσπάθεια για νικηφόρο αποτέλεσμα Παναιτωλικός και Εθνικός ήρθαν ισόπαλοι, μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Εθνικός, χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρία έως τότε, προηγήθηκε με γκολ του Ροντρίγκο, που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ στο 42’. Αν και ο διαιτητής ανέχτηκε το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων σε πολλές περιπτώσεις, ο Εθνικός έμεινε στο 47’ με δέκα παίκτες όταν ο Σιλιγαρδάκης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα κάνοντας δυνατό φάουλ στον Παλαιολόγο.
Στο 57’ ο Θεοδωρίδης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε, για να κάνει το 1-2 σε αντεπίθεση ο Κορακάκης στο 77’. Να σημειωθεί ότι στη φάση αυτή οι παίκτες του Εθνικού δεν τήρησαν το Fair Play, όπως νωρίτερα σε ανάλογη φάση έκαναν οι αντίπαλοί τους. Η πίεση του Παναιτωλικού ήταν έντονη και ισοφάρισε στο 80’ με κεφαλιά του Μανίκα, μετά από σέντρα του Γκόλια.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς (46’ Μανίκας), Δέντσας, Μπαϊκαρά, Στούρμπακ (87’ Πασάς), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (81’ Μαρτελότο), Ζουρούδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Συμεωνίδης, Γκράιμς, Βιδάλης (67’ Παγώνης), Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Κορακάκης, Ροντρίγκο (53’ Ψιάνος), Σουμπίνιο (85’ Φερέϊρα), Φαρινόλα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT