Labels

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κουνάει μαντήλι ο Γκουλής

ofi-palikaria400Κάτι... κουρασμένα, αλλά πληρωμένα παλικάρια, ταπεινώθηκαν μέσα στο Γεντί Κουλέ, από τους απλήρωτους αλλά απόλυτα παθιασμένους παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Ο ΟΦΗ οδηγήθηκε σε μια ακόμη απώλεια βαθμών, αφού η ομάδα της Θεσσαλίας πήρε παλικαρίσιο 0-0 και μάλιστα θα μπορούσε να κάνει και διπλό, όταν λίγο πριν το φινάλε ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βεζυρίδη αλλά σούταρε άουτ.
Και είναι πλέον δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, για να σωθεί η κατάσταση στα Play Off, αν και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως δεν είναι μόνο... θέμα προπονητή η εικόνα που σήμερα εμφανίζει η ομάδα. Ο Νίκος Γκουλής, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν και τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Μαρίνου Ουζουνίδη ή Γιώργου Παράσχου που είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν. Οσο για τον Γιάννη Κουράκη, έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα, αλλά με τους παίκτες της ομάδας, τους οποίους αποκάλεσε δημόσιους υπαλλήλους και τους έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τους συναδέλφους τους της Αναγέννησης που αν και απλήρωτοι έχουν αποδείξει φέτος ότι παίζουν για τη φανέλα, κάτι που σπάνια συμβαίνει πλέον στα ελληνικά γήπεδα.
Βέβαια, για να μην αδικούμε τους Κρητικούς θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και αυτοί δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά όταν είσαι ΟΦΗ και υποτίθεται πως θες να ανεβείς στη Σούπερ Λίγκα, πρέπει να εμφανίζεις μέσα στο γήπεδο και την ανάλογη εικόνα. Και δυστυχώς, για τον κόσμο της ομάδας της Κρήτης, σήμερα, στο Γεντί Κουλέ υπήρχαν μόνο οι φανέλες του ΟΦΗ. Γι' αυτό και οι αποδοκιμασίες ήταν οι εντονότερες από κάθε άλλο φετινό ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT