Labels

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Όρτσα τα πανιά για... Σούπερ Λίγκ! (0-0)


altΟι "Φαίακες" μετά από 3 χρόνια βρίσκονται και πάλι στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.
Ο ένας βαθμός που κατέκτησε η Κέρκυρα της αρκούσε ώστε και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου να της σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου. Από την άλλη ο Παναιτωλικός συμβιβάστηκε με τον ένα πόντο που τον κρατάει στο... κόλπο των πλέι-οφ. (φώτο: action images)




Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος με στόχο να βάλει ένα γρήγορο γκολ ώστε να φύγει το βάρος από τα πόδια των παικτών της. Η... βιασύνη τους όμως φαίνεται πως επηρέαζε την τελική τους προσπάθεια καθώς ενώ οι "Φαίακες" έφταναν εύκολα κοντά στην εστία του Παναιτωλικού στην τελική προσπάθεια τα... θαλάσσωναν. Στο δεύτερο μέρος τα "καναρίνια" προσπάθησαν να ισορροπήσουν την εικόνα του ματς και τα κατάφερα καθώς έκλεισαν τους κενούς χώρους και περιόρισαν την επιθετική δράση των νησιωτών. Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον βόλεψε και τις δύο ομάδες καθώς η Κέρκυρα ανέβηκε και μαθηματικά στην Σούπερ Λίγκ ενώ οι Αγρινιώτες παρέμειναν στο... κόλπο των μπαράζ.

ΦΑΣΕΙΣ
5΄ Μακρινό σουτ του Μπουτζίκου, ο Μπαμπανιώτης είχε το χρόνο να αντιδράσει και μπλόκαρε τη μπάλα.
8΄ Τετ-α-τετ του Φλαβίνιο εκπληκτική απόκρουση από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
31΄ Σουτ του Βούκοβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
45΄ Φάουλ του Μπουτζίκου ο Βενέτης έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαμπανιώτη.
47΄ Όμορφη ενέργεια και πλασέ του Μπέρνς με τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών να δηλώνει και πάλι παρόν.
52΄ Ξαφνικό σουτ του Μπουτζίκου λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.
75΄ Σούτ του Γιαννιτσανάκη από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πέρασε άουτ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Ιωάννου, Βενέτης, Μπουτζίκος, Ρεπερνέ, Φλαβίνιο (32΄ Παρασκευαίδης), Μπερνς, Σίλβα, Τσίγκας.
Προπονητής: Μπάμπης Τεννές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Ζουρούδης, Μανίκας, Βούκοβιτς, Μπελεβώνης.
Προπονητής: Γιάννης Νταλακούρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Παπαπέτρου (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Κουντουρέλλης, Π. Νακόπουλος (Αθήνας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT