Labels

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Επίθεση οπαδών σε παίκτες της Δόξας!

 Μεγάλη ήταν η απογοήτευση του κόσμου της Δόξας, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, με συνέπεια να "πληρώσουν τη νύφη" οι παίκτες της ομάδας, που έγιναν "στόχοι". Απόλυτα ευχαριστημένος ο Γιάννης Νταλακούρας από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τραγωδία χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα ο Στράτος Βουτσακέλης (φωτό). (9/5/2010) 

Η συνέντευξη τύπου
Γιάννης Νταλακούρας (προπ. Παναιτωλικού): «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε μέχρι το τέλος την είσοδο μας στα πλέι οφ. Δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας μας και μας δίνει την δυνατότητα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά η Δράμα είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας και μας πίεσε. Εμείς ξέραμε ότι θα παίξαμε με μια ομάδα που θα έκανε τα πάντα για την νίκη. Γι’ αυτό και οργανωθήκαμε αμυντικά. και με τις επιθέσεις που θα βγάζαμε θα πετυχαίναμε το στόχο μας. Και τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση αλλά αντιδράσαμε με τον καλύτερο τρόπο με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και καλό κουράγιο στον συνάδερφο Βουτσακέλη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του».
Στράτος Βουτσακέλης (προπ. Δόξας): «Είναι δύσκολο να μιλήσεις μετά από μία τέτοια τραγωδία και για ένα παιχνίδι όπου είχες την συντριπτική κατοχή και δεν μπόρεσες να πάρεις κάτι. Η προσπάθεια μας είχε κάποια δόση διάθεσης αλλά όχι αυτή που έπρεπε. Η Δόξα νομίζω ότι πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της αφήνοντας πίσω το σημερινό και να κοιτάξει το αύριο και τα πλέι αουτ και ν α γυρίσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Όλοι μας φταίμε , φταίω και εγώ στο μέτρο που άλλοι θα κρίνουν, αλλά ένα συγνώμη προς τον κόσμο και στον ίδιο το Σάμιο οφείλω να το πω. Παίζοντας με έναν αντίπαλο αδιάφορο στο παιχνίδι της χρονιάς δεν μπορείς να κερδίσεις και αυτό δίνει το δικαίωμα στον κόσμο να πει αυτά που είπε».
Νίκος Μπαμπανιώτης (παίκτης Παναιτωλικού): «Κάναμε μια σπουδαία νίκη σε μια από τις πο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και με την βοήθεια της τύχης πετύχαμε το στόχο να πλησιάσουμε στα πλέι οφ. Καλή επιτυχία στην Δράμα στο δικό της έργο, τέτοιες ομάδες χρειάζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στις ομάδες που έχουν πολύ κόσμο όπως γίνεται και στο Αγρίνιο.
Λάζαρος Μουρατίδης (παίκτης Δόξας): «Δεν μπορώ να πω πολλά για το παιχνίδι, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να ανασυνταχτούμε για να πάμε στην Κρήτη και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Συμμερίζομαι και εγώ και οι συμπαίκτες μου το ξέσπασμα του κόσμου και γι αυτό θέλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε  για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η χρονιά ήταν και είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά θα πρέπει να παλέψουμε».

Επεισόδια σε βάρος παικτών
Πισωγύρισμα στο γήπεδο της Δράμας με τα γεγονότα μετά το παιχνίδι. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη έξω από τα γραφεία και τα αποδυτήρια του γηπέδου μετά το τέλος του παιχνιδιού και όλοι είχαν τα δίκαια τους. Ο αγωνιστικός κατήφορος των «μαυραετών» έφερε 300 και πλέον φίλους της Δόξας στα όρια νευρικής κρίσης.
Εκείνη την στιγμή οι ποδοσφαιριστές της Δόξας άρχισαν να βγαίνουν από τα αποδυτήρια. Πρώτος βγήκε ο Τσιμπλίδης και ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί και στην συνέχεια βγήκε ο Χλωρός και από πίσω ο Παπαθανασίου και οι φίλαθλοι άρχισαν να πετάνε καφέδες αναψυκτικά και νερά και να τους βρίζουν. Στη συνέχεια οι οπαδοί κινήθηκαν εναντίον τους με απειλητικές διαθέσεις αλλά χάρη στη επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Πιταράκης: «Καταδικάζω…»
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το επεισόδιο σε βάρος των παικτών ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Δόξα Γιάννης Πιταράκης δήλωσε: «Πληροφορήθηκα το γεγονός το οποίο προσωπικά το καταδικάζω. Είναι λυπηρό…»
Ρεπορτάζ: Sport Δράμας (Σ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Δ. ΤΣΙΑΡΑΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT