Labels

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Δοκιμάζει τον Πάγκαλο, στο Αγρίνιο ο Τζενάμο

Τις δυνατότητες του νεαρού επιθετικού Ντίνου Πάγκαλου (φωτό) από τον Πλατανιά Χανιών, τσεκάρει τις τελευταίες μέρες ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας. Στο Αγρίνιο ο Λουίτζι Τζενάμο, περνάει από ιατρικές εξετάσεις, θετικός για Παναιτωλικό ο Γιώργος Σαϊτιώτης! Στις προπονήσεις κι ένας Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός! (Νέα Ενημέρωση 23:51, 20/5/2010)
φωτό από fcplatanias.gr
Μέρος στο φιλικό του Παναιτωλικού με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, πήρε ο Ντίνος Πάγκαλος. Ο νεαρός φορ του Πλατανιά Χανιών, που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες απο τον Γιάννη Νταλακούρα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα περάσει ξανά από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Την ίδια στιγμή, παίκτης του Παναιτωλικού και με τη βούλα, αναμένεται να γίνει από ώρα σε ώρα ο Λουίτζι Τζενάμο, που έχει φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο έμπειρος πορτιέρο βρίσκεται στο Αγρίνιο από την Πέμπτη και περνάει από ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα, είναι και ο Γιώργος Σαϊτιώτης. Ο έμπειρος φορ που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα, έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Καρδίτσα, ωστόσο ο ίδιος κλίνει προς το Αγρίνιο.
Τέλος, στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει κι ένας Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός.
Ρεπορτάζ: Γ. ΤΣΙΝΤΖΕΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT