Labels

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Φινάλε με τεσσάρα!

hlioy16052010

Με το επιβλητικό 4-1 στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Ηλιούπολη, ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Παναιτωλικός, χάνοντας στην ισοβαθμία την είσοδό του στα Play – off. Ο Θεοδωρίδης με εκτέλεση φάουλ στο 42’ άνοιξε το σκορ και ο Μπαϊκαρά με κοντινό πλασέ μετά από προσπάθεια του Δημούτσου πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 58’. Ο Νικολόπουλος με κεφαλιά μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μανίκας που μπήκε αλλαγή με δύο γκολ στο 80’ και στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αναστασιάδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Μπελεβώνης (66’ Στούρμπακ), Ζουρούδης (68’ Μανίκας), Δημούτσος (79’ Μουμίν), Μπαϊκαρά.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τακίδης, Δωροβίνης, Σικαλιάς, Κόλτσης, Νικολόπουλος, Γήτας (66’ Νιάρος), Δημήτρης, Στεφανίδης (78’ Αλημπάς), Νατσέφσκι, Σαρμιέντο (52’ Μουνιόθ), Κρητικός.
Από τους παριστάμενους δημοσιογράφους ψηφίστηκε MVP του αγώνα ο Ηλίας Μανίκας, ενώ MVP της φετινής σεζόν για την ομάδα μας αναδείχτηκε ο Γιώργος Θεοδωρίδης.
basket16052010

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Παναιτωλικού, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας απένειμε κύπελλο στους πρωταθλητές.

ΦΩΤΟΔΕΡΒΙΣΗΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT