Labels

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Top10 της 34ης αγωνιστικής

Ενα ιδιότυπο πάρτι στο Αιγάλεω | Πηγή: Action Images

Φιέστα και για ...υποβιβασμό!

Δευτέρα 17/05/10 | Συντάκτης: Βρασίδας Ράπτης
Ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις η κανονική σεζόν της Β’ Εθνικής και οι οκτώ από τους 18 μονομάχους σκέφτονται ήδη το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ. Στην αυλαία δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ωστόσο, άλλο χρώμα έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με τη φιέστα ανόδου απέναντι στον Εθνικό, αλλά και οι οπαδοί του Αιγάλεω, οι οποίοι παρά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική πανηγύρισαν δεόντως!
Από το Top10 της 34ης αγωνιστικής δεν θα μπορούσε να λείψει η μικρή προσέλευση κόσμου στην Κέρκυρα, το «αντίο» του Γιώργου Φοιρού στον Διαγόρα και οι μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στην Καρδίτσα.
Νο10
Πιο δυνατός του χρόνου

Πικρή γεύση άφησε στον Παναιτωλικό η απώλεια της εισόδου στα πλέι οφ για έναν μόλις βαθμό. Αν οι Αγρινιώτες δεν πετούσαν 17 πόντους στο γήπεδό τους τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά… Παρόλα αυτά επικράτησαν (4-1) της Ηλιούπολης στο ντέρμπι, κέρδισαν το χειροκρότημα των οπαδών και ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, στην οποία θα είναι πιο σοφοί και πιο δυνατοί
Νο9
Εικόνα διάλυσης στην Καλαμάτα

Το τελευταίο παιχνίδι της στη Β’ Εθνική προκάλεσε μεγάλη θλίψη. Η Μαύρη Θύελλα ταξίδεψε με 13 ποδοσφαιριστές στην Καρδίτσα, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με ήττα και βλέπει την επόμενη μέρα… μαύρη και άραχνη. Η συμμετοχή στη Δ’ Εθνική δείχνει πλέον πολύ πιθανή εκτός αν δεν γίνει ένα θαύμα, που θα γλιτώσει την Καλαμάτα από τον αφανισμό. 
Νο8
Ονειρα στις Σέρρες

Τα Λιοντάρια ανέβασαν ταχύτητα έπειτα από την πρόσληψη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και μπαίνουν στην τελική ευθεία με φουλ ψυχολογία. Αν και ο Πανσερραϊκός έχασε έδαφος στην αρχή της σεζόν, πέτυχε τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ και δείχνει ότι ενωμένος μπορεί να κάνει την έκπληξη.
Νο7
Φαβορί ο ΟΦΗ

Mε διαφορά τριών πόντων από τον τέταρτο της βαθμολογίας των πλέι οφ θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έκλεισαν την κανονική σεζόν με το απόλυτο των βαθμών στα τρία τελευταία ματς και μόνος αντίπαλος για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι οπαδοί, πλέον είναι υπομονή μέχρι τις 9 Ιουνίου.
Νο6
Στην εντατική οι Μαυραετοί

Το κακό δεν αποφεύχθηκε για τη Δόξα Δράμας. Οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το πρώτο 10ήμερο Ιουνίου για να μάθουν αν θα παραμείνουν στη Β’ Εθνική, δίνοντας ένα αίσιο τέλος σε μία επεισοδιακή σεζόν ή θα ζήσουν τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Όπως αποδείχτηκε, τα μεγάλα λόγια που ακούστηκαν με την έλευση του μεγαλομετόχου, Θανάση Σάμιου, δεν είναι πάντα αρκετά για την επιτυχία.
Νο5
Από την κόλαση στον παράδεισο

Ονειρα για ένα καλύτερο αύριο κάνουν εδώ και λίγες ημέρες στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Αθηναίος επιχειρηματίας Κώστας Παπανικολάου και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Κρικέλη είναι έτοιμοι να πάρουν στα χέρια τους τη θεσσαλική ομάδα και να την ανεβάσουν επίπεδο. Η νίκη επί της Καλαμάτας εκτός από την άνετη παραμονή, έφερε πριμ 80.000 ευρώ, την πρώτη μεταγραφή (Ακης Πέτρου) και οι προσδοκίες για να ξυπνήσει ο γίγαντας έχουν ήδη γεννηθεί.
Νο4
Αποχαιρέτησε ο Φοιρός

Πάλεψαν μέχρι το φινάλε για να μπουν στην εξάδα παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα αρκέστηκαν στην άνετη σωτηρία με την ήττα από τον Εθνικό Αστέρα. Λίγο νωρίτερα, βέβαια, άκουσαν τον προπονητή τους, Γιώργο Φοιρό να τους τονίζει στα αποδυτήρια: «Αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στον πάγκο εκτός και αν καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ». Το έργο του Μακεδόνα, πάντως, μόνο επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί.
Νο3
Πάρτι υποβιβασμού!

Εγινε και αυτό στα ελληνικά γήπεδα. Οι οπαδοί του Αιγάλεω στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στη Β’ Εθνική πανηγύρισαν τον υποβιβασμό, μπουκάροντας στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Πήραν φανέλες από παίκτες του Σίτι και των φιλοξενούμενων, έστειλαν το μήνυμα: «Στα αρχ… μας αν παίζεις UEFA ή τοπικό» και αποχώρησαν από το γήπεδο αγκαζέ με… σπασμένα καθίσματα!
Νο2
Το παράπονο της Κέρκυρας

Την ίδια στιγμή που περίπου 4.500 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πανηγύριζαν, χαρακτήρας φιέστας είχε δοθεί και στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Πιερικό. Ωστόσο, οι Φαίακες γιόρτασαν την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα παρουσία μόλις 300 φίλων τους και λογικό ήταν ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές να εκφράσει παράπονα για την απογοητευτική συμπαράσταση…
Νο1
«Τα καλύτερα έρχονται»

Ο Βόλος το βράδυ της Κυριακής δεν κοιμήθηκε. Από το μεσημέρι όλοι κινούνταν στους ρυθμούς της φιέστας για την επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λίγκα έπειτα από 20 χρόνια. Ο μεγαλομέτοχος, Αχιλλέας Μπέος φρόντισε για μία γιορτή χωρίς προηγούμενο και… έφτιαξε τους οπαδούς με τη δήλωσή του: «Ηταν μόνο η αρχή. Τώρα ξεκινάμε. Τα καλύτερα έρχονται».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT