Labels

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τα νέα των ομάδων...


Στο Ελατοχώρι από χθες η Βέροια για το Β΄ στάδιο της προετοιμασίας 

 Από χθες Δευτέρα η αποστολή των παικτών της Βέροιας βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο  του Ελατοχωρίου, με τον προπονητή της ομάδας κ. Χαραλαμπίδη να έχει στην διάθεση του 24 παίκτες οι οποίοι θα συνεχίσουν στο βουνό το Β’ στάδιο της προετοιμασίας  με βαρύτητα στην φυσική κατάσταση και αργότερα στην τακτική.

Το πρόγραμμα στο βουνό είναι πιο πολύπονο και χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσπάθεια από τους παίκτες για να τα καταφέρουν ακόμη καλύτερα.
Όπως έγραψε και στο φύλλο του Σαββάτου ο ΛΑΟΣ στο Ελατοχώρι βρίσκονται οι Κοταρίδης, Καντιμοίρης, Τζιμογιάννης, Καπίας, Κουκόλης, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Σεμερτζίδης, Αουρέλιο, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπλαζέφκσι, Καλογέρης, Λαναρής, Παυλίδης, Σάντσεζ., Οικονόμου, Διαμαντόπουλος,, Βέργος, Τριάντος, Καλτσάς, Σκαθαρούδης και Βούλγαρης.

Ξεκίνησαν και οι Νέοι.
Και η ομάδας των Νέων της ΠΑΕ Βέροια νωρίς νωρίς ξεκίνησε την προετοιμασία της το περασμένο Σάββατο στο Ταγαροχώρι.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής.
Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 24 Ιουλ στις 18.00΄ στο Ταγαροχώρι η πρώτη συγκέντρωση της Ομάδας Νέων. Παρευρέθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γ. Κυκερίδης, ο υπεύθυνος της ομάδας Μ.Κότσυφας,  ο προπονητής Α. Λυμούσης και ο γυμναστής Βλάνταν Γκαβρίλοβιτς.
Στους παίκτες μίλησε ο Γ. Κυκερίδης που τόνισε  ότι είναι βαριά η φανέλλα που φοράνε, ότι πολλοί παίκτες αναδείχθηκαν απο τη β΄ομάδα και ζήτησε πειθαρχία και δουλειά για να αποδείξουν ότι αξίζουν μιά θέση στην ά ομάδα..
Στη συνέχεια ο υπεύθυνος Μ. Κότσυφας είπε ότι θα είναι κοντά τους και ο Α. Λυμούσης ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Δευτέρα και Τρίτη θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, παράλληλα με τις προπονήσεις που θα είναι καθημερινές.


Κινείται για Τσουκαλά

Έναν γνώριμο του από τη Δόξα Δράμας θέλει να φέρει στον Πανθρακικό ο τεχνικός Κώστας Βασιλακάκης και ο λόγος γίνεται για τον Σταύρο Τσουκαλά. Ο 22χρονος μέσος αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα των «μαυαρετών» την περσινή περίοδο και σε 26 τη σεζόν 2008-09, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης (τοπικό). Από κει και πέρα, η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία με τον Σακελλαρίου
 

ΟΦΗ - Οι τιμές των διαρκείας

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, με το σχετικό κείμενο να δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:

ΘΥΡΑ 1 η τιμή του εισιτηρίου είναι 50 ευρώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
ΘΥΡΑ 2 και 3 η τιμή είναι 250 ευρώ.
ΘΥΡΑ 7 η τιμή είναι 350 ευρώ.
ΘΥΡΑ 9 VIP η τιμή είναι 600 ευρώ.
ΘΥΡΑ 9 ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 350 ευρώ.
ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ 5 η τιμή είναι 120 ευρώ.
ΘΥΡΑ 8 η τιμή είναι 250 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι γονείς που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας και θέλουν να έχουν κοντά το παιδί τους, θα έχουν έκπτωση 50% στο νέο εισιτήριο.

Η παραπάνω προσφορά δεν ισχύει για την Θύρα 9 VIP και Θύρα 1.
ΟΙ μέτοχοι που έχουν πάνω από 200 μετοχές στην κατοχή τους παρέχεται έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Η παραπάνω προσφορά δεν ισχύει για την Θύρα 1 κι Θύρα 9 VIP .
ΕΩΣ τις 15 Αυγούστου οι κάτοχοι των παλαιών εισιτηρίων διαρκείας έχουν προθεσμία εάν θέλουν να κρατήσουν τις ίδιες θέσεις.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μετρητής ή σε 6 άτοκες δόσεις με κάρτα visa
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από το πρωί της Τρίτης (09:00) από το γραφείο που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ στην οδό Καντάνουν δίπλα από την Θύρα 9 του κανονικού γηπέδου του ΟΦΗ να κάνουν την κράτηση ή αγορά του εισιτηρίου που επιθυμούν.
 
Μήνυμα από Ντεμόλ
 
pas_gianninaΣτο Ελατοχώρι Πιερίας θα χτιστεί και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Στεφάν Ντεμόλ να ξεκινά από χθες το δύσκολο έργο του μονταρίσματος της ομάδας, ζητώντας από όλους σκληρή δουλειά.«Εδώ ήρθαμε μόνο για δουλειά και θα πρέπει να δώσουμε σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια. Για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία και αυτό θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο ποσοστό από τη δική σας προσπάθεια. Εδώ είμαστε όλοι στρατιώτες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να εκπληρωθεί ο σκοπός μας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βέλγος προς πάσα κατεύθυνση. Από την αποστολή έχει αποκλειστεί ο τραυματίας Βατσής. Οσο για τις καταγγελίες του προέδρου του Εθνικού Αστέρα, για εμπλοκή του ΠΑΣ στην υπόθεση του Θέμη Τζημόπουλου, επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε χθες από την ομάδα της Ηπείρου, τόνιζαν ωστόσο στελέχη της ομάδας ότι δεν τους αγγίζουν οι συγκεκριμένες κατηγορίες.
 

«Φεύγει από τον Εθνικό»

Αυτό, τουλάχιστον, είπε ο εκπρόσωπός του, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος χαφ θα προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία για να μείνει ελεύθερος, με βάση έναν ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του. «Ο Σουμπίνιο δεν πρόκειται να γυρίσει στον Εθνικό. Θα προσφύγουμε στη ΦΙΦΑ, με βάση έναν όρο του συμβολαίου του που ο Εθνικός έχει αθετήσει και θα δικαιωθούμε. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί η διοίκηση του είχε υποσχεθεί πως εάν δεν ανέβει η ομάδα θα τον αφήσουν να φύγει, αλλά παρά τις προτάσεις που έχουμε φέρει, ζητάει περισσότερα χρήματα. Θεωρούμε τα χρήματα που ζητάει υπερβολικά, γι' αυτό και θα διεκδικήσουμε την ελευθερία του παίκτη στη ΦΙΦΑ», ήταν τα λόγια του Ρομπαλίνιο που «άναψαν» φωτιές στο Ελληνικό. Η διοίκηση και ο Νίκος Γκουλής θέλουν τον ποδοσφαιριστή και την επόμενη σεζόν, αλλά ο ίδιος επί της ουσίας έχει αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει προπονήσεις μαζί της και δεν είναι στην αποστολή που αναχώρησε χθες για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στον Εθνικό φαίνεται πως αποφάσισαν, τελικά, να μην προχωρήσει η περίπτωση του Βούλγαρου Κράστοβτσεφ και έτσι σε πρώτο πλάνο περνά εκείνη του Ολγκίν. Με τον Αργεντινό φορ υπάρχουν προχωρημένες επαφές και με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, η μοναδική περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή είναι να υπάρξει «σφήνα» από ομάδα της Κίνας, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Η περίπτωση Τριστάν είναι δύσκολη, αλλά παραμένει, ενώ ο Μοσχογιάννης περιμένει ειδοποίηση από τη διοίκηση για να μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT