Labels

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τα νέα των ομάδων...

Έγινε... Κομοτηναίος ο Χρήστος Νάιντος!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Νάιντο Χρήστο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Ήρθα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει γράψει την δικιά της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστώ να μπορέσω να γίνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέλος της ώστε να προσφέρω στην προσπάθεια που θα πραγματοποιηθεί την νέα αγωνιστική περίοδο. Τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο έδειξαν από την πρώτη στιγμή την επιθυμία τους να με εντάξουν στην ομάδα τους και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω".

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Χρήστος Νάιντος γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1979 στην Κομοτηνή και πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τον Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλων Κρύας Βρύσης, Αγροτικό Αστέρα, Άρη, Μεσσηνιακό, Παναιτωλικό και Πυρσό Γρεβενών.
Ο Χρήστος Ναίντος θα παραβρεθεί το απόγευμα στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο Πανθρακικός.


ΟΦΗ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πόποβιτς βρίσκεται ο ΟΦΗ και το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά την Πέμπτη. Από το πρωί της Τετάρτης ο μάνατζερ του παίκτη Τσέντο Γκόσπιτς βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να ενταθούν οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ αλλά και του Ατρομήτου, ώστε ο παίκτης να έρθει οριστικά στον ΟΦΗ. Αυτή την στιγμή ο παίκτης βρίσκεται στην Γερμανία με τον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της. Υπάρχει πάντως διάχυτη αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για την θετική έκβαση της υπόθεσης και μάλιστα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ο παίκτης να βρίσκεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και στην συνέχεια να μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. (πηγή: athleticradio)

Μεταγραφικός "οργασμός" στον Ιωνικό, αποκτήθηκε και ο Ζαπρόπουλος

Σε ακόμη μια σημαντική προσθήκη προχώρησε την Τετάρτη ο Ιωνικός με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Ζαπρόπουλου στο ρόστερ της ομάδας.
Η διοίκηση των Νικαιωτών συμφώνησε σε όλα με τον 28χρονος αμυντικό ο οποίος από τη νέα περίοδο θα φοράει τη μπλέ φανέλα. Στο παρελθόν ο Ζαπρόπουλος αγωνίστηκε με τα χρώματα των Πανσερραϊκού, Εθνικού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιγάλεω και Καλαμάτας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών:

1) Θανάσης Κουμπαρούλης-Αμυντικός- Γεννηθείς 1-7-1987- Εχει αγωνιστεί σε Πανιώνινιο-Αιγάλεω και Αγία Παρασκευή

2) Σταύρος Ακριτίδης -Δεξί μπακ -Γεννηθείς 22-3-1984 -Εχει αγωνιστεί σε Σούρμενα-Αγιο Δημήτριο-Αθηναικό και Καλλονή

3) Κώστας Παπαδόπουλος -Δεξί μπακ χαφ- 12-10-1986- Εχει αγωνιστεί σε Νεους Ολυμπιακού, Ντούισμπουργκ, Κερκυρα,Διαγόρα -Ηλιούπολη και Χαιδάρι.


Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού πραγματοποίησαν την Τετάρτη, την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο Δημοτικό γήπεδο Κεατσινίου στο Σχιστό.

Πρωταγωνίστρια με Μπέριο
 
logo-ilioupoli-neo120Απόλυτα σημαντική για την Ηλιούπολη η μεταγραφή του Θοδωρή Μπέριου, ο οποίος από τον Ιωνικό συνεχίζει την καριέρα του στον "ήλιο" ενώ πρόσφατα είχε δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Οι στόχοι για την Ηλιούπολη είναι πρωταγωνιστικοί για το νέο πρωτάθλημα και η απόκτηση του Μπέριου σαφώς και τους επιβεβαιώνει, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT