Labels

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Τα νέα των ομάδων...

ΠΑΣ - «Βασίλισσα», σημειώσατε Χ
Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν καλά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», με τη Βέροια να έχει τα ψυχικά θέματα για να γυρίσει ένα ματς που έδειχνε χαμένο.

Για την ακρίβεια, η «βασίλισσα του Βορρά» βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει, πετυχαίνοντας δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο Σιαλμάς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ, που διπλασίασε τα τέρματα του με εκτέλεση πέναλτι του Μπουχάν στο 84’, ύστερα από ανατροπή του Σκούφαλη. Όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έπαιρνε την άτυπη νίκη, αλλά η Βέροια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Αρχικά στο 86’ και στη συνέχεια στο 90΄ο Καππίας ισοφάρισε για τη Βέροια, που «έκλεψε» την παράσταση στο τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα : Σικαλιάς , Πάντος , Κώτσιος , Στάθης , Μιχαήλ , Κειτά , Ανδράλας , Κυριάκος , Τζάνης , Σιαλμάς , Μπακαγιόκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Κηπουρός, Βαρτζιώτης , Στάθης , Βάντερσον , Νικολόπουλος , Σενόνε , Ιωάννου , Μπουχάν , Σκούφαλης , Ντε Βινσέντι , Κουτσοσπύρος

Βέροια : Κοταρίδης , Γεωργιάδης , Αουρέλιο , Μπάρμπας , Τζημογιάννης , Τσιάτσιος , Μπατσίνσκι , Μπάλατς , Λαναρής , Σάντσεθ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
 
 Λάδι στη φωτιά... 
popobits250Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Τσέντο Γκόσπιτς, απομακρύνοντας ακόμα περισσότερο τον Ζντράβκο Πόποβιτς από τον ΟΦΗ και καταλογίζοντας την ευθύνη στον Γιάννη Κουράκη.
Ο εκπρόσωπος του Κροάτη, μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ" κάνει λόγο για οφειλή 35.000 ευρώ της ΠΑΕ ΟΦΗ προς τον πελάτη του, εκ των οποίων του κατέβαλλε μόλις 5.000 ευρώ. «Το εξάμηνο που ο Πόποβιτς αγωνίστηκε στον ΟΦΗ έπρεπε να πάρει 35.000 ευρώ και η διοίκηση του έδωσε μόλις 5.000 ευρώ, ενώ του προσέφερε νέο συμβόλαιο χωρίς να πληρώσει τα οφειλόμενα. Νομίζω ότι η διοίκηση έδειξε ασέβεια τόσο προς τον πελάτη μου, όσο και προς εμένα. Η αίσθησή μου είναι ότι ο ΟΦΗ έχει 'τελειώσει' για τον Ζντράβκο, παρότι στο Ηράκλειο περνούσε υπέροχα. Λάτρεψε τον κόσμο της ομάδας και την αγάπη που του έδειξε. Την Κυριακή θα ταξιδέψω στην Πολωνία για να μιλήσω με μια ομάδα και μετά θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Εχουμε πολλές προτάσεις και από Σούπερ Λίγκα και από Β' Εθνική. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε τον επόμενο σταθμό του Πόποβιτς» τόνισε με νόημα ο Τσέντο Γκόσπιτς και με ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη αντίδραση από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιχειρηθεί μια τελευταία προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τον ποδοσφαιριστή. 

 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Την Κυριακή στις 5 μ.μ. ο ΑΟ Τρίκαλα θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, αντίπαλος θα είναι ο Μακεδονικός, ομάδα γνωστή από το περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο αγώνας θα γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και ήδη αρκετοί Τρικαλινοί ταξίδεψαν για να δουν στο πρώτο τεστ της σεζόν τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη. Για τον προπονητή αυτό που μετρά είναι να δει τα πρώτα δείγματα γραφής από τους παίκτες του. Μάλιστα είναι πιθανό ο τερματοφύλακας Σάκης Τόλιος να μην αγωνιστεί, αφού αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπάρχει λόγος για ρίσκο. (Πηγή: sport10.gr)
 

Προγραμματίζουν φιλικό με ΑΕΚ, στη Φυλή

Φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να δώσει ο Θρασύβουλος στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, στο περιθώριο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.
Εξάλλου και οι 'κιτρινόμαυροι' αναζητούν έναν αντίπαλο πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν για το Γιουρόπα Λιγκ, στις 19 Αυγούστου, με αποτέλεσμα οι διοικήσεις των δύο συλλόγων να βρίσκονται σε επαφές για τον προγραμματισμό του φιλικού.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT