Labels

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Τα νέα των ομάδων...

Προσιτές τιμές...
ionikos_fcΑνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός με αφορμή την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Παράλληλα κάνει άνοιγμα στον κόσμο με τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων και καταλήγει εκφράζοντας την πίστη ότι ο κόσμος του Ιωνικού θα κάνει την διαφορά στα εντός έδρας παιχνίδια καθώς αποτελεί την δύναμη της ομάδας της ΝίκαιαςΑναλυτικά η ανακοίνωση :
"Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τις 17.00 έως 21.00, απο Δευτέρα έως Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ,Δάφνης 14 στον πρώτο όροφο.
Οι τιμές είναι οι εξής:
Θύρα 1-2: 100 Ευρώ
Θύρα 3 :80 Ευρώ
Θύρα 4 (Ακαδημίες) 35 Ευρώ
Θύρα 5 :500 Ευρώ
Η Δύναμη του Ιωνικού είναι ο κόσμος του. Και αυτό θα αποδειχτεί απο την παρουσία σε όλους τους εντός έδρας αγώνες".

Mαργιούκλας Γιώργος
http://www.dokari.gr/

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Τέλος ο Καρακώστας!

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, λίγο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης. Ο Νίκος Καρακώστας ζήτησε από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρέα Λουκά να αποχωρήσει από την ομάδα, αίτημα που έγινε δεκτό. Φήμες θέλουν τον έμπειρο πορτιέρο να έχει συμφωνήσει ήδη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
 
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού στο προπονητικό κέντρο της Κλεισούρας. Οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού χύνουν κιλά ιδρώτα καθημερινά, με τον Έλληνα τεχνικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα απαιτητικός από αυτούς, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις για τη νέα χρονιά θα είναι ιδιαίτερα υψηλές για τους Βοιωτούς.
http://www.sportnet.gr/
 

Ψηλώνει» η Δόξα

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Θανάσης Σάμιος. Ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» είχε σειρά επαφών με δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, έχοντας βέβαια κεντρικό θέμα τη Δόξα Δράμας.
Το βράδυ της Δευτέρας δείπνησε στην Κηφισιά με τον Αρναρ Γκρέταρσον, τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να γίνει ένα φιλικό των δύο ομάδων στις 14 Αυγούστου στην Αθήνα. Πάντως η ημερομηνία είναι ανοικτή. Μεταξύ τους όμως έγινε κουβέντα και για ενίσχυση της Δόξας με παίκτες τους οποίους η «Ενωση» θέλει να παραχωρήσει δανεικούς. Στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα του Γκανέζου αμυντικού χαφ Γιαχάγια και του νεαρού στόπερ Ματετζίδη. Αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Παράλληλα εξετάστηκε το ενδεχόμενο να πάει στη Δράμα ο Γιόζεφ Αγκιριμπά. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ δοκιμάζεται στους «κιτρινόμαυρους» και ίσως αποκτηθεί και δοθεί δανεικός στη Δράμα. Ο μεγαλομέτοχος των Δραμινών συναντήθηκε χθες και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού τον συνδέει μακρά προσωπική φιλία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» ανταπέδωσε τα καλά λόγια και μεταξύ άλλων οι δύο παράγοντες συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησης παικτών από το λιμάνι στη Δράμα με τη μορφή δανεισμού. Θυμίζουμε ότι ο Βάντερσον βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «μαυραετών». Εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, όπως των Σοϊλέδη, Βασιλόγιαννη, Σταμογιάννου, Νικλητσιώτη. Σε διάστημα λίγων ωρών ο Σάμιος είχε δύο σημαντικές επαφές και η Δόξα «ψηλώνει» με τέτοιου είδους ενέργειες.
• Αντί της Χαλκίδας, τελικά η Δόξα θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ιωνικό σε φιλικό παιχνίδι.
• Στην... πρίζα έχουν ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του τους παίκτες της Δόξας Δράμας.
http://sday.gr/
 

Πηρούνιας για Σουμπίνιο: Να ενισχύσω την προσπάθεια Μαρινάκη. Toν ήθελε πολύ ο ΠΑΟ

 Για το γεγονός ότι θέλει να δώσει τον Σουμπίνιο στον Ολυμπιακό προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη στους 'ερυθρόλευκους', μίλησε ο Νίκος Πηρούνιας.

Ο πρόεδρος του Εθνικού σχολίασε μέσω της εφημερίδας 'ΦΩΣ' ότι και ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ τον παίκτη, παρόλα αυτά έχει πρόβλημα με τις θέσεις ξένων και δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

«Η πρόταση της συνέχισης της καριέρας του ποδοσφαιριστή Σουμπίνιο προς τον Ολυμπιακό με οποιαδήποτε μορφή είναι μία κίνηση από μέρους μου για την ενίσχυση στην προσπάθεια του νέου ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη στη νέα σελίδα του Ολυμπιακού», είπε μεταξύ άλλων ο Ν. Πηρούνιας, για να συμπληρώσει αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:

«Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τον παναθηναϊκό. Πολλαπλό μάλιστα, όχι μόνο από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά και από τον προπονητή Νιόπλια. Όμως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τις θέσεις ξένων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT