Labels

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Τα νέα των ομάδων...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Σοκ με Σενόνε
Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Νίκολας Σενόνε στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Παναχαϊκή. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Νικόλας Σενόνε, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαική.


Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο Σενόνε θα μείνει για λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων και την Δευτέρα θα γίνει μια δεύτερη εκτίμηση της κατάστασης του και στη συνέχεια σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ θα αποφασίσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αν θέλει να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος ή θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία».

Ικανοποιημένος ο Σούλης
a-diagora-sima120Παρά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, έμεινε ευχαριστημένος ο Σούλης Παπαδόπουλος, τεχνικός του Διαγόρα, όπως τόνισε ο ίδιος σχολιάζοντας την αναμέτρηση.
"Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο πρώτο φιλικό της ομάδας αλλά και από την πορεία της προετοιμασίας τους μέχρι τώρα. Ήταν το πρώτο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας μας και ήταν φυσιολογικό να βγουν κάποια προβλήματα εξαιτίας της κούρασης .Ήμασταν σοβαροί, ήμασταν πειθαρχημενοι και νομίζω πώς με τον χρόνο οι παίκτες θα δέσουν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους" τόνισε ο Ελληνας τεχνικός και συνέχισε: "Άλλωστε για τον λόγο αυτό γίνονται και τα φιλικά παιχνίδια. Θέλουμε να δούμε την σοβαρότητα αυτή αλλά και την καλή εικόνα και στα φιλικά της Αθήνας . Σημαντικό για μένα είναι πώς χρησιμοποιήσαμε και πήγαν καλά, τα μικρά παιδιά της ομάδας . Θα έχουμε την ευκαιρία πάντως να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους. Πιστεύω πώς είμαστε στον σωστό δρόμο. Κρατάμε τα θετικά από αυτό το μάτς για να τα χρησιμοποιήσουμε και στα αλλά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν".
Στον αγωνιστικό τομέα πρέπει να σημειωθεί πώς μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν από τον αγώνα με τους Πόντιους οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, Μαρτσέλο Γκούτμαν και Χοσέ Ρέγιες αλλά τα τραύματα τους δεν εμπνέουν καμιά ανησυχία. Προτιμήθηκε απλά χθες να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.
Επόμενο τεστ για την ομάδα της Ρόδου, την Κυριακή με τον Βατανιακό, ομάδα Δ' Εθνικής.
 
Στους ρυθμούς... ΑΕΚ
kallithea_fcΣτους ρυθμούς της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΚ, στο Ελ Πάσο, κινούνται άπαντες στην Καλλιθέα, ενώ και η ζήτηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα αυξημένη.Αλλωστε, αυτή θα είναι και η μοναδική παρουσία της ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για το Europa League και αναμένεται να βρεθούν πολλοί οπαδοί στο γήπεδο.
Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο για το φιλικό με την ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας μας. (Σοφοκλέους 64, τηλ. 2109584990)
Στο Δημοτικό Στάδιο που υπήρχαν κάποια προβλήματα στον χλοοτάπητα γίνονται πυρετώδης εργασίες από τους αρμόδιους κηπουρούς προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.
Στα μεταγραφικά, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μελετούνται από την Επιτροπή Μεταγραφών δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις. Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία συνεχίζεται με τον Ντακόλ να παραμένει εκτός αφού ακολουθεί ειδική θεραπεία.

 

Zoρμπάς: Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς θέλει να πανηγυρίσει με τον ΟΦΗ την άνοδο στη Superleague τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας ότι οι Κρητικοί οφείλουν να αποφύγουν τα περσινά λάθη.

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη πίκρα για όλα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα. Όμως, από την στιγμή που τελείωσε, εμείς πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στο φετινό πρωτάθλημα. Να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο μετά από όσα έγιναν και να πάρουμε την απευθείας άνοδο», δήλωσε ο 23χρονος μέσος στον «Αthletic Radio 104,2».

Από εκεί και πέρα, ο Ζορμπάς είπε:

-Για την παραμονή του για δεύτερη χρονιά στον ΟΦΗ: «Είχα αρκετές προτάσεις, αλλά εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να μείνω στον ΟΦΗ. Να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας που θα φτάσει μέχρι τέλος και θα έχει ως στόχο την άνοδο στην Superleague».

-Για τους προσωπικούς του στόχους: «Για εμένα η περσινή χρονιά ήταν καλή, αλλά περίμενα περισσότερα από εμένα. Φέτος, πιστεύω ότι θα δώσω πιο πολλά στον ΟΦΗ και θα δείξω περισσότερα πράγματα στον κόσμο».

-Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πίεση και άγχος. Την στιγμή που μπαίνουμε στο "Γεντί Κουλέ" μόνο μας βοηθάει. Ο κόσμος μας βοηθάει και εγώ έτσι σκέφτομαι. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας ώστε να κερδίσουμε την άνοδο. Θέλουμε να βρίσκεται δίπλα μας ο κόσμος και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι την επιστροφή στη Superleague». 


 

Ν. Παπαδόπουλος: "Ηθική δικαίωση"

Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ δικαίωσε τον Εθνικό Αστέρα έναντι του ποδοσφαιριστή Θέμη Τζημόπουλου, που είχε κάνει προσφυγή και ζητούσε να μείνει ελεύθερος. 

Μετά την απόφαση της επιτροπής, ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για ηθική δικαίωση, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και σύσσωμο το Δ.Σ.

"Η δικαίωση του Εθνικού Αστέρα, στην υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή Τζημόπουλο, αναδεικνύει την ηθική, την αξιοπρέπεια και την δημοκρατία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, διότι με αυτόν τον τρόπο οδηγούν το ποδόσφαιρο μπροστά και όχι πίσω.

Η αλήθεια έλαμψε, οι παραφυάδες και ο σκοτεινός δρόμος του ποδοσφαίρου ανήκουν πλέον στο παρελθόν",
ήταν τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του Εθνικού Αστέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT