Labels

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τι γίνεται στο μεταγραφικό "παζάρι"

Image
Δυνατή θα είναι η μάχη της κορυφής
Σε συνέχεια των πρόσφατων σχολιασμών μας αναφορικά με τις ελλείψεις στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, θα πρέπει να επανέλθουμε σήμερα και να δούμε το θέμα και από την οπτική του τι έκαναν οι άλλες ομάδες. 

-Από τις πιο ενισχυμένες αυτό το καλοκαίρι είναι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες έκαναν εφτά κινήσεις όλες πετυχημένες, με κορυφαίες Καούνο, Κούσα, Παππά, Ετζεγκουέλε (από Ξαμάξ) και πρόσθεσαν αρκετή εμπειρία στο ήδη καλό ρόστερ τους. Πιθανότατα θα προβούν και σ' άλλες κινήσεις και έχοντας πλέον την εμπειρία ενός χρόνου στη Β' Εθνική, θεωρούνται ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για άνοδο. 

-Αρκετά δυνατός θα είναι και ο Λεβαδειακός. Αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα βολόδερνε στο CAS για να μη χάσει τη θέση του στη Σούπερ Λίγκα, τελικά ο Κομπότης το πήρε απόφαση ότι θα παίξει Β' Εθνική, κράτησε κάποιους καλούς παίκτες (Ναπολεόνι, Μπάρκογλου), χάνοντας όμως Γκονζάλεζ, Αγκάλι, Βαγιέχο και Ζησόπουλο. Οι προσθήκες όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αλλά οι  Τάσιτς και Λισγάρας είναι ουσιαστικές. 

-Στα φαβορί ανόδου συγκαταλέγεται και ο «αδικημένος» πέρυσι ΟΦΗ. Προτάσσουμε το «αδικημένος», γιατί θα παίξει ρόλο στην πορεία. Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί ξέρουν καλύτερα φέτος την κατηγορία, πήραν Ψωμά, Βερόν, Μπαρτζώκα, Λιαπάκη και Ρόβα και θέτουν υποψηφιότητα πρωταθλητή και όχι απλά ανόδου. 

-Διάθεση σημαντικής ενίσχυσης έδειξε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που απέκτησε τρεις παικταράδες όπως οι Σκούφαλης, Πάντος και Κυριάκος, αλλά δυστυχώς το πράγμα έμεινε στη μέση. Συν το γεγονός ότι ο Πάντος δεν παίζει στη θέση του και ο Κυριάκος παίζει σε παρόμοια θέση με τον Σκούφαλη. Φαίνεται, όμως, ότι θα υπάρξει και συνέχεια στις μεταγραφές, διαφορετικά η απευθείας άνοδος θα ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση. 

-Ο Πανθρακικός και η Βέροια, αν και έκαναν πολλές κινήσεις, θα παλέψουν για είσοδο στην εξάδα και τίποτα παραπάνω. Ο Εθνικός κράτησε εν πολλοίς το ρόστερ του, γι' αυτό και έκανε μόνο δύο μεταγραφές ως τώρα, των Μασμανίδη και Κοκκίνη, αλλά το αρνητικό είναι ότι απώλεσε τον νούμερο ένα παίκτη του, τον Σουμπίνιο κι αυτό θα φανεί. 

-Ομάδες-έκπληξη φέτος πιθανότατα θα είναι η Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα. Οι Τρικαλινοί ως «νεοφώτιστοι» ίσως πλησιάσουν την «πηγή» χωρίς να... πιουν νερό, αλλά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Οι Δραμινοί άλλαξαν όλη την ομάδα και αν βρουν γρήγορα ομοιογένεια θα είναι απειλή για την είσοδό τους στην εξάδα. 

-Εν ολίγοις, προβλέπεται συναρπαστικό πρωτάθλημα, στο οποίο για να ξεχωρίσεις και να πάρεις άνοδο από τον α' γύρο, θα πρέπει να έχεις κάνει πολλές υπερβάσεις. Ο κ. Χριστοβασίλης καλείται να ολοκληρώσει δυνατά το μεταγραφικό παζάρι, γνωρίζοντας πλέον πόσο δυνατοί είναι οι υπόλοιποι αντίπαλοι.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT