Labels

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Απογοήτευσε στο Αγρίνιο

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος. Μπροστά σε 3.000 φίλους των γηπεδούχων, η ομάδα του Γιώργου Δώνη προβλημάτισε με την απόδοσή της δείχνοντας τρανταχτές αδυναμίες, την ίδια ώρα που οι «κυανοκίτρινοι» απέδειξαν και πάλι το λόγο για τον οποίο θεωρούνται εκ των μεγάλων φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.


Οι Αγρινιώτες μπήκαν σε θέση... οδηγού από πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 5’ Ο Θεοδωρίδης έβγαλε μόνο του τον Καραμαλίκη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να κερδίσει τον Μιχαηλίδη.

Το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού, πέτυχε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γκούρμα, μετά από τη σέντρα του υπό δοκιμή Μούλεκ.


Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Μπακάκης, Γκόλιας, Ετζεκουέλε, Παλαιολόγος, Γκούνκελ, Μόρετς, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (26’ Γκουμάλ), Καραμαλίκης, Παππάς. Αγωνίστηκαν και οι: Μπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Βούκοβιτς, Κούσας, Μουμίν, Πασάς, Μπελεβώνης, Γκούρμα, Μπερερής, Μούλεκ, Γουίλσον

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Μασάμπα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Καραγκούνης, Φαβάλι (58’ Καραλής), Σαγκανόφσκι, Καμαρά. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Καραλής, Αναστασάκος, Αποστολόπουλος, Αθανασίου, Τάτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT