Labels

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η κλήρωση της ΕΕΠ Β'-Γ'

Δηλώσεις

Σοφοκλής Πιλαβιος (πρόεδρος ΕΠΟ):
Ευχαριστώ για την πρόσκληση να παραβρεθώ στην κλήρωση. Η συνεργασία μας με την ΕΕΠ είναι άριστη. Οι προσπάθειες που κάνει η ΕΕΠ και ο πρόεδρός της είναι σημαντικές. Καλή αρχή και καλό ξεκίνημα σε όλες τις ομάδες.

Σπύρος Καλογιάννης (πρόεδρος ΕΕΠ): Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πιλάβιο, τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, των Ενώσεων και τον ΟΠΑΠ ΑΕ. Θέλω να επισημάνω ότι δεν υπάρχει κοινή γραμμή στο οικονομικό μέρος και θέλουμε να γίνει αρεστό το προϊον μας στον ΟΠΑΠ. Θα κοιτάξουμε να υπάρξει διαφάνεια και ίση μεταχείριση. Θέλουμε στήριξη από την πολιτεία. Αναφερόμαστε στην βιωσιμότητα των ομάδων. Για να μπορέσουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια, τα βασικά στοιχεία που πρέπει να συνυπάρξουν είναι: γηπεδικές εγκαταστάσεις και φίλαθλος κόσμος.
Η τοπική κοινωνία πρέπει να στηρίξει τις ομάδες της. Υπάρχει συνεργασία με την πολιτεία για την καταπολέμηση της βίας, το πρόβλημα αυτο δημιουργεί άσχημες καταστάσεις θα υπάρξουν σημαντικές κυρώσεις σε αυτούς που τις δημιουργούν. Η Επιτροπή Δεοντολογίας είναι υπεύθυνη για τη βία. Θα κοιτάξουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να μαζέψουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Πιστεύω ότι με την ΕΠΟ και τον κ. Πηλάβιο θα υπάρξει μια καλή συνεργασία, για να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με εμπιστευτηκαν και κάνουν προσπάθεια για το οικονομικό κομμάτι.

Οι πρώτες αγωνιστικές

1η αγωνιστική Football League

Παναιτωλικός-Τρίκαλα
Αγροτικός Αστέρας-Ηλιούπολη
Λεβαδειακός-Διαγόρας
Πιερικός-Εθνικός
Θρασύβουλος-Ιωνικός
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός
Δόξα Δράμας-Καλλιθέα
Βέροια-ΟΦΗ
Εθνικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Παρελειπόμενα

* Ξεκαθαρίστηκε πως στην Football League 2 θα υπάρξουν 16 ομάδες στον Α' όμιλο, 17 ομάδες στον Β' Όμιλο, ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν playoff.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVE CHAT